onsdag 21 september 2011

Självförvållat


+1,9 kg på vågen. Självförvållat efter 3 dagars onyttigt ätande förra veckan men jag måste säga att jag tycker jag straffas hårt. Jag tränar ändå rätt mycket. Det är bara att inse, jag kan inte så mycket som titta på en chokladbit eller ett chips.

Nu börjar jag bli missmodig, 5 kg bort innan Florida, innan såg det ljust ut, jag drömde om mer, nu är jag nästan tillbaka på noll igen. Det blir alltid som man tänkt sig, fick vi lära oss förra veckan. Det känns inte så nu.

O kom inte säg att måtten säkert har minskat, jag har kollat. Tvärtom, 1,5 cm bredare över höfterna.

Idag behöver jag peptalk!

7 kommentarer:

 1. Självklart kommer du att nå din målvikt innan du åker tillbaka till härliga Florida.

  Under sommaren har även jag unnat mig både det ena och andra och visst har det bidragit till något extra kilo. Men nu är det ändring på det och jag ska nu plocka bort allt bröd, pasta och framför allt sötsakerna och då kommer det kännas mycket bättre redan inom en vecka.

  Jag måste erkänna att jag är ett riktigt sockermonster och gillar allt som är sött... och chokladen blir svår att hålla sig ifrån. Men jag får nöja mig med högkakaohaltig choklad och mängder med nötter så kommer det gå bra.

  Tips från mig är att smälta chokladen och sedan blanda i massor med goda nötter, häll ut på en plåt och låt stelna. Sedan kan du bryta bitar från läckerheten och njuta av när du känner dig sugen på något gott.

  Jag önskar dig "Lycka till" vännen !

  Ha en jätte mysig onsdag vännen !

  Kram Kram

  SvaraRadera
 2. Kämpa på !!
  Ibland är det så svårt...
  Ha en bra dag.
  Kram Helene.

  SvaraRadera
 3. Jamen SER du inte vad som är felet?! Det är VÅGEN! Släng ut den och köp en ny. Så mycket som du tränar....det måste vara vågen!!

  PEPPkram!!

  SvaraRadera
 4. ORÄTTVIST ;( tror du kommer ända in i mål !
  Och tänk om det fanns nått man kunde ta mot sötsuget här i världen då vore man multimiljadär.

  skickar en massa peppkramar

  SvaraRadera
 5. Oj oj vilket elände!!! DET ÄR BARA ATT BITA IHOP OCH GE SIG FAAAN (ursäkta) ATT KILONA SKA BORT!! Ja, nått annat kan jag inte bistå med. Det är ditt tänkande i hjärnan som styr det hela. Va envis och bli förbannad på dina kilon som är för mkt så kanske det löser sig. Lycka till. krAMelikram

  SvaraRadera
 6. Häromdagen när du hade svarta byxor och svartvit blus tänkte jag på hur fin du är i kroppen. Jag borde sagt det, men du får höra det nu istället.

  SvaraRadera
 7. Tack snälla Nina o alla andra för era peppningar! Ibland behöver man det mer än annars!

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!