torsdag 1 september 2011

Höstlig nostalgitripp

Arkivbild från förra hösten, Molly o Lexie

Efter kvällens X-fit vet jag inte om armarna går att lyfta till tangentbordet imorgon. Jeeeses vad mycket armövningar det var ikväll då! Träningskompisen kunde inte ens torka sig i ögonen, armarna orkade inte så långt upp:)) Riktigt så illa är det inte med mig, än....7½ minuters intervaller är vi uppe i nu. Jag lever med konstant träningsvärk. Lite skön känsla är det allt.
September 2009, jag o Molly


True Talent, tittar ni på det? Jag slötittar lite, helt ok, många duktiga men ändå lite ointressant på något sätt. Blir kanske bättre sen.

Vilka tråkiga inlägg det har blivit de sista dagarna. Känner mig oinspirerad. Livet känns händelselöst o tomt o tråkigt. Saknaden efter Molly känns fortfarande oerhört stor. Det är höst.

Imorgon ska jag åka till Halmstad o fika med yngsta dottern. Det ser jag verkligen fram emot!

Jomen EN rolig sak hände idag, en av mina kompisar började jobba hos oss idag, eller i samma hus o hos samma arbetsgivare i alla fall! Det är bra:))

Molly o Maja i Kattvik, september 2009

3 kommentarer:

 1. Du är så himla duktig med din träning, önskar jag vore lite likadan!
  Sv: Gnor o fejjar jag för jämnan? hahaha, då skulle du komma hem till mig och titta, det hinner ALLTID förfalla innan jag tar mig i kragen, och DÅ får ni veta det. Jag HATAR att städa, men älskar när det är gjort;)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Ha en mysig dag i Halmstad med din dotter = ))
  Kram Helene.

  SvaraRadera
 3. Man slutar nog aldrig sakna sin bortgångna vovve. Förstår att det känns svårt. Du är så otroligt duktig på att träna. Önskar det kunde smitta av sig liiiite på mig. Jag är alldeles för lat :(

  Kramisar

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!