onsdag 28 september 2011

I en liten blommig askI den här blommiga asken förvarar jag numera mina ärenden på jobbet:) Förstår ni så väl de blir omhändertagna. Varje morgon plockas de upp och de som inte kan bli klara under dagen får sussa så sött i sin lilla ask en natt till:)
Det bästa med hund är att det alltid är någon som väntar när man kommer hem. Idag behövde hon inte vänta så länge innan det blev dags för en joggingtur. Idag skruvade jag ännu mer på intervallen, mindre tid att gå och mer tid att springa. Idag var det tufft, en utmaning, kanske det tuffaste JAG gjort i joggingväg, det går framåt! Det var knappt jag hann återhämta mig på de 2 minuter jag gick emellan intervallen.Under tiden jag var ute o joggade så stod Sambal-kotletterna i ugnen och blev möra, de slank lätt ner tillsammans med blomkål och tomat. Så möra så de bara smälte i munnen. Prova!

Månadens räkningar har blivit betald o jag har både hunnit spela Wordfeud och titta på Idol. André var outstanding ikväll. Nu tittar vi på Bron. Lite konstig, annorlunda, får se hur den slutar.

Published with Blogger-droid v1.7.4

6 kommentarer:

 1. Söt ask. OM jag var ett ärende skulla jag gärna ligga där ett par dagar!

  Du kör lchf-style än? Jag skulle gärna tagit lite klyftpotatis till den kotletten (som såg VÄLDIGT god ut!)

  Nu är det snart fredag!!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Nej men vad duktig du är som springer. DET skulle jag också vilja lära mig ;) Men först måste jag fixa till knipövningarna så det inte händer en olycka.
  Hälsningar
  Yohanna

  SvaraRadera
 3. Vilken fin ask!
  Måste vara viktiga ärenden som får ligga i den ;)
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vad fin din nya blogg har blivit! Och lika småmysig som tidigare :)

  SvaraRadera
 5. Vilken söt ask !!
  Mums vilken god mat.
  Ha en härlig torsdag.
  Kram Helene.

  SvaraRadera
 6. Haha, jag trodde först att blomkålen var maränger :-D

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!