fredag 23 september 2011

Stamkund på Systembolaget eller?


Fredag, denna ljuvliga dag. Sitter vid mitt köksbord med en kopp kaffe o bara njuter. Ska snart dra igång dammsugaren, bara sitta här en LITEN stund till.


Jag hann med en liten sväng inom Systembolaget på vägen hem. Lite vin får det nog bli till maten ikväll. Fredag och vi är ensamma hemma och ska äta en god bit entrecote. Ett gott rödvin hör väl till då? Eller hur?


En utav personalen var väldigt bundis med mig idag, "Hej, hur är det idag" o skojade o gick på. Oj, tänkte jag, visst känner jag igen henne men har jag varit här så ofta så vi har blivit kompisar?? Vojne, vojne! Sen frågade hon hur det gick på Taek Wondon.....DÅ förstod jag "Du har nog blandat ihop mig med någon annan, jag går inte på Taek Wondo". Tack o lov för det!! Inte bra om Systembolagspersonalen hälsar på en som en gammal bekant:)


På vägen hem idag kom jag på att jag inte visat upp mina Karlstad-bilder. Så det är de ni får se nu. Bättre sent än aldrig väl? Höstlöv kan vara väldigt vackra.


Har tilbringade jag mina dagar, Karlstad Congress Center.


Det är cykel-VM i Köpenhamn denna veckan. Min man vill åka dit, han är lite cykeltokig. Inte för att jag tycker cykling är så kul men Köpenhamn är ju aldrig fel oavsett anledning. Vi får väl se om det blir av.


Han vill titta på fotboll också i helgen minsann. Fotbollsmatchen äger rum väldigt nära ett stort köpcentrum:)) jag vet precis var jag ska spendera min tid när han tittar på fotboll!


Det känns som om det kan bli en riktigt bra helg om inte vädret blir allt för fint o han bestämmer sig för att vi måste vara hemma o jobba istället förstås....Den risken är rätt så stor.


Drömma kan man ju alltid!

2 kommentarer:

 1. Det bästa med Skåne är faktiskt Danmark ... och framför allt Köpenhamn som är en av mina favoritstäder i Europa ... Klart som attan att ni ska dra en sväng till Danmark ... och så kan nu ju samtidigt ta en fika med mig när ni ändå har vägarna förbi ;-D

  SvaraRadera
 2. Åh, hoppas att ni kommer iväg till Danmark=
  Nej stammis på systemet vill man inte vara"skratt"
  Klart ni ska ha vin till maten, sitter just nu med ett jättegott rött vin i mitt glas;)
  Kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!