tisdag 24 januari 2012

Lexie på äventyr

PA090015

Det blev mycket för Lexie idag. Först ett veterinärbesök med röntgen. Otäckt att komma in i nya miljöer, nya hundar, nya lukter. Lite stressad var hon allt.

Röntgenplåtarna visade att hennes höfter var rätt OK, typ C-höfter, inte perfekta men OK. Hon är nog lite väl rörlig och livlig för sin storlek. Nu blir det koppelvila i 3 veckor o 5 dagar med smärtstillande sen får vi se hur hon mår. Det blir INTE kul för henne. Hon som ÄLSKAR att springa o studsa fram som ett rådjur. Jag är trots allt SÅÅ glad att det inte var värre än så.

Efter veterinärbesöket fick hon följa med mig till äldste sonens lägenhet som jag började flyttstäda. Han ska lämna Skåne o flytta norrut till tjejen. En underbar tjej så jag är glad för hans skull.

Kvällen har återigen ägnats åt sovrummet och våra garderober. Herregud, hur många skruvar kan det finnas i några garderober?? Vi är inte ens halvvägs. Vad jobbigt det är att renovera….

Min lediga dag var inte så ledig. Jag känner mig helt utslagen igen.

Ett stökigt hem

6 kommentarer:

 1. Vilken snäll mamma du är som flyttstädar din sons lägenhet!

  SvaraRadera
 2. Vad skönt att det då inte var några fel på Lexie!! Hurra. Hoppas då att terapi/vila återställer det. Jag hade nog också kollat in maten -själv tror jag hundmat är lika illa som vår mat om man inte köper rå varor. Tror hundar får för mycket protein och andra ämnen i torr maten? Speciellt om det är dyr hundmat. Ofta ser ingredienserna bättre ut här i billig hundmat..

  SvaraRadera
 3. Det var ju okej att Lexies höfter var okej :)
  Visst är det jobbigt med renovering. Men SÅÅÅ kul!
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Min katt var alldeles svettig om tassarna när hon skulle till veterinären. Det är väl som för oss människor när vi ska till sjukhuset. Ingen gillar väl riktigt att fara dit av oss heller.
  Ha en fin dag!

  SvaraRadera
 5. Så bra att det inte var värre med Lexies.Tänk när allt är klart med eran renovering då får du bara njuta.

  SvaraRadera
 6. hejsan
  inte så kul att vara hund och inte få busa som man vill, men ibland är det bara så.
  tur att det inte var värre.
  mmm....skit jobbigt att renovera men sen.....det är underbart när det är klart.
  kram kram Lolla

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!