tisdag 3 januari 2012

Två valpar på samma dag

Betty Boop2

Två valpar på en o samma dag. Det säger älsklingen att jag har fått idag. Inte nog med att vi köpt en ny ljudanläggning, nu har även min högsta dröm gått i uppfyllelse. En städfirma är anlitad. Halleluja moment!!

T o m han insåg nyttan av det hela om vi båda ska jobba heltid och dessutom pendla 6 mil enkel resa var, varje dag. Det blir inte mycket fritid över annars.

Städning

2 mycket trevliga tjejer har varit och presenterat sig och sitt företag, de gjorde ett mycket gott intryck. Om två veckor kommer de. Vilken ljuvlig känsla det ska bli att komma hem varannan fredag till ett nystädat hus! Jag är lyckligt lottad.

En fantastiskt god räkpaj (för 4 pers) blev det till middag ikväll. Receptet till ett pajskal á la LCHF hittade jag hos Marika. Så fantastiskt gott! Pajskalet fyllde jag med 1 helt kilo räkor (oskalad vikt) samt en äggstanning bestående av 3 ägg, 3 dl vispgrädde, ½ dl dill o 1 msk riven ost. Supergott!

En av de bättre dagarna i mitt liv!

5 kommentarer:

 1. Så lyxigt att komma hem till ett nystädat hus.
  Det ska man verkligen unna sig om man kan det kommer nog göra er båda mycket gladare i vardagen!
  Kram

  SvaraRadera
 2. Underbart med städat hem när man kommer hem. Helrätt!

  SvaraRadera
 3. Städhjälp - vilken dröm. Härligt när man kommer hem och allt skiner

  SvaraRadera
 4. Så förståndigt ! Det finns roligare saker att göra än att städa när man är ledig.

  SvaraRadera
 5. Vad härligt och lite lyxit! Men det kostar inte så mycket med lite hemstäd. Skulle vilja ha det själv,men det skulle kännas lite löjligt eftersom jag har en städfirma själv,hahaha! men varför inte,det är inte kul att städa hemma ;)
  Kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!