fredag 3 februari 2012

Med ett stort leende på läpparna

Trots dagens kyla där jag rustat mig till tänderna med riktiga långkalsonger, linne, polo o tjock kofta (som fick kompletteras med gårdagens inköpta jättevarma kofta) så fick ändå värmefläkten gå för högtryck hela dagen. Jag gillar INTE vinter…..

När vi kom hem så åkte långkalsongerna av liksom tröjan. Då går mannen omkring med tjockaste vinterjackan på o säger att han vill bli begravd med den på när han dör…..Jag hävdar att han borde begära att få bli kremerad, då slipper han frysa;) Han hävdar att han vill bli soltorkad, ha, ha:))) Vad sägs om att brinna i helvetet?? Där lär man väl inte frysaSkrattar

Hur kallt har det inte varit på mitt jobb om jag klär av mig hemma när han går med ytterkläderna på???

Yvonne: fotsprayen är på plats:) tillsammans med vanlig deo (för säkerhets skull;)

Med ett stort leende på läpparna kommer man hem från jobbet, senare än någonsin en fredag, till ett nystädat hus, efter en dag med spännande uppgifter på nya jobbet, samåkning och lunch med min älskade man, och sätter på en kopp kaffe snabbt o lätt i nya kaffemaskinen. Det enda som saknas är värmen utomhus, för övrigt mår jag sååå bra!

Dagens bling, lite inköp blir det ju oundvikligen så här mitt i stan. Turkos ring från Kappahl till halva reapriset. Veckans fynd, 30 kr, me like!

Efter en sån här omvälvande vecka måste man bara få ta sig ett glas fredagsvin, eller hur?

Sitter framför “På spåret” som jag sällan ser och jag klipper genast att de åker från Ängelholm trots mannens protester, o vart åker de? Jo, till Halmstad!

Dagens internutbildning: En Halmstadbos ordlista. Jag ligger i hårdträning så mina “kunder” ska förstå mig;)

Love you all!

 

1 kommentar:

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!