tisdag 20 mars 2012

Det börjar likna kärlek banne mig...



(Bild lånad från Aftonbladet)

Varje dag, till o från jobbet, snurrar CD:n i min bil. Tro mig, den blir bättre o bättre, kärleken börjar växa fram, även till denna plattan. The Boss is back! I går kväll begicks världspremiären i Atlanta, USA.

Bruce Springsteen & The E Street Band
Plats: Philips Arena, Atlanta.

“Här får Bossen Arenen att koka”, kan man läsa i Aftonbladet. “Det är en innerlig, besjälad, djupt svängig gospel-och soul-revue, avsedd att sätta dystra hjärtan i ledig feber.” “…..en av de mest inspirerande premiärer den här fenomenale showmannen och hans blood brothers genomfört.”
Ullevi kommer nog att gunga ordentligt till sommaren!


4 kommentarer:

  1. Hej. Hoppas allt är bra med dig. Jag har börjat med dagens bloggtips och länkar andra framför ca 2000 unika besökare. Idag kommer jag dra TVÅ vinnare, vill du vara med? Allt du behöver göra är att skriva "JAG ÄR MED"

    http://nilssonpettersson.blogg.se/2012/march/2-bloggtips-idag.html

    SvaraRadera
  2. Ska du dit i sommar mån tro = ))
    Ha en fortsatt mysig kväll.

    Kram Helene.

    SvaraRadera
  3. En stilfull klocka som bärs fake rolex på handleden kan omedelbart ge en touch av elegans till ditt övergripande utseende. Det är ett tecken på prestige för de rika och de berömda som tenderar att ha kul noggrant att bära dem för att se ut och känna sig som riktiga kungligheter. Det är en hög hantverksnivå som krävs för att ge ett armbandsur den nåd den verkligen förtjänar. Medan vissa armbandsur har historisk betydelse, är andra utsökt utsmyckade med lyxdiamanter .

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!