lördag 17 mars 2012

Jag känner mig helt crazy, jag har totalt flippat ut!!!

Vilket kalas vi bjöds på idag! Smörgåstårta, både vanlig och à la LCHF, fantastiskt gott! Sen, citroncheesecake, glutenfri men inte LCHF, där ballade jag ur, det var där det gick snett. Nu blev det en helt galen dag. Jag åt….1½ bit o det var sååååå gott!!!

Min fantastiska dotter (och hennes sambo) som bjöd oss på såå god mat o såå god tårta. Den blivande Australien-utbytesstudenten tillika den blivande civilekonomen i familjen. Baka o laga mat kan hon minsann också!

Mormor är djupt koncentrerad på fotoalbumet som jag tillverkat åt dottern. En kavalkad med bilder från födseln o framåt. En present som jag hoppas blev uppskattad tillsammans med övriga presenter.

På vägen hem lurade vi med mormor o morfar in på IKEA. En överlycklig mormor och en mera motvillig morfar:) En ny bänkskiva inhandlades till tvättstugan plus lite nya kuddfodral. En bra shoppingrunda på väg hem.

Väl hemma igen blev det de andra två döttrarna i familjen som stod för maten efter att först ha handlat på vägen hem. Tänk att de här två körde själva hem. En med körkort och en som kanske snart har körkort. Så stora de börjar bli!

Det blev nachotallrik som jag åt med god aptit….det här kommer att straffa sig….vågen kommer att göra revolt….jag är en dålig människa…..

Då ska vi inte tala om godispåsen som de köpt, den vägrar de tala om vad den kostade, jag gissade på 100 kronor. Jag undrar jag om jag kan hålla fingrarna i styr i kväll….

Ska jag vara en dåååålig människa hela dagen OCH kvällen?? Det kommer INTE att gå bra o så snackar de om våfflor imorgon……

Imorgon förmiddag ska jag ut o springa, bara så ni vet!!!

423713_10150715458060560_207637710559_11621635_1477102821_n

10 kommentarer:

  1. Va? Har vi varit på samma ikea idag? Malmö? Köksavdelningen?:-)
    Hade varit kul att springa på dig där. Oväntat men kul:-) Fast jag var inte på något vidare humör...:-)

    Äsch! Klart du inte är dålig! Du är bara människa:-) Man måste falla igenom ibland. Det är faktiskt ganska motiverande om man tänker efter!! Å sen blir livet alldeles för tråkigt också. Man måste njuta ibland.

    Kramar

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nä vi var faktiskt i Helsingborg:) Ja de hade vart kul men jag hade troligtvis inte sett dig, är så ouppmärksam;)

      Hoppas du e gladare nu då. Kram

      Radera
  2. Vilken fin blogg du har!!! Kul att du skrev hos mig så att jag hittade hit!Vill ge dig ett gott råd, om du nu äter, NJUUUUT!!!!!
    kram

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack:) Kul att du gillar den, vi ses igen!

      Radera
  3. Du är verkligen ingen dålig människa. Du är helt normal och nu ger du kroppen lite att förbränna. När den förbränner det du ätit igår så tar den lite extra av det andra.

    Jag gör precis samma sak denna helg. Men fyller man själv år så får man väl unna sig ngt. Imorgon ska jag träna för första gången på 2 veckor och jag antar att det kommer göra ONT....men det ska blir härligt.

    KRAM

    SvaraRadera
    Svar
    1. Nämen grattis kära du! Har du fyllt år? Det har jag missat, förlåt!

      Om du nu börjar träna igen, tänk då på att det är SKITVIKTIGT att få i sig protein inom 30 minuter efter träningen. Annars kan du lätt bli sjuk igen. Det är superviktigt, det tjatar mina tränare om jämnt!

      Kram

      Radera
  4. Stopp! Stopp! Stopp! Vafan!? ÄT OCH NJUT när du unnar dig och MÅ BRA och VAR STOLT när du klarar av att stå emot! Allt annat är bara dumt! <3

    Kram!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Du e för snäll du. Du kanske har rätt men jag har svårt att inte känna dåligt samvete. Speciellt om vikten står still...
      Kram

      Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!