onsdag 11 april 2012

Med utsikt från Peterskyrkans topp

Igår väckte jag min man o sa att klockan var tjugo i åtta. Dags att gå upp, idag ska vi till Vatikanen. När jag kom ut ur duschen konstaterade han krasst att jag sett fel på klockan, nu var klockan inte ens sju o vi har semester....

Mina vader är ett kapitel för sig. Alla hopprepshoppen + allt promenerande har knäckt dem. Det känns som om musklerna är alldeles för korta, de e plågsamt värre. Det e bara att bita ihop.

Tisdag kväll. Om jag ska titta i en enda kyrka till de närmsta 10 åren så spyr jag! Nä, nu skojar jag men attans vad trött man blir utav alla intryck, man orkar liksom inte ta in mer, man blir helt matt av alla fantastiska intryck. Det tar tid att smälta.

Idag har vi fått motion som heter duga igen. Först en promenad till Vatikanen o sen GICK vi hela vägen upp till kupolen, 550 steg upp o sen ner igen. Imorgon känns nog mina vader bättre;)

Resten av dagen (läs gårdagen) har bestått av ett besök i Sixstinska kapellet (ännu mera massa trappor....) lite avkoppling på en parkbänk i solskenet för idag hettade det till ordentligt. Vi har nog betat av det mesta nu.

Nu e de onsdag morgon o ikväll åker vi hem men först ännu en dag i storstadsvimlet.


4 kommentarer:

 1. Oj så illa att väcka mannen så tidigt. Jag hade INTE blivit populär kan jag säga.

  Ni har sett och upplevt hur mkt som helst. Så härligt.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Hahaha, så ni gjordet alltså. Gick upp i kupolen och sen betade av sixtinska kapellet på samma dag;) DÅ fick ni motion som heter duga;)) Vi gjorde samma grej och jag var helt gråtfärdig efter den dagen!
  Nästa gång när ni kommer till Rom så kan ni bara njuta av staden, för då har ni sett allting redan, och kan ta det lite lugnare;)
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så härligt underbart ni verkar ha haft det!

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vackra Rom. Har missat utsikten från toppen av kyrkan men det får bli nästa gång.
  Visst kyrkor i all ära men det kan bli för mycket.
  Glassen hade jag inte lyckats gå förbi utan att smaka - hoppas du gjorde detsamma!
  Kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!