måndag 16 april 2012

Ta ut glädjen i förskott

2012-04-15 18.08.33

Ta ut glädjen i förskott. Det värsta som kan hända är att du varit glad i onödan.

Igår blev det verkligen lugnt med maten. Äggröra till frukost och (fy på mig) en macka….för jag hade bakat grovt bröd igår och kunde bara inte låta bli…Till lunch blev det en proteinshake med ägg o bär. Middag den underbara salladen ovan med kyckling o bacon.

Mästarnas mästare tittade jag på igår. Där frågade curling-tjejen Annichen Kringstad och det inte var tråkigt att inte tillhöra ett lag. Annichen konstaterade att hon var en extrem individualist och ville göra saker på sitt eget sätt. Jag är definitivt en individualist. Jag kör mitt eget race. Jag gillar att göra saker själv. Tänk så olika vi kan vara.

Idag är det tungt. Jag tyckte att det var ovanligt tungt att cykla igår. Efter 2 mil dog jag bara. Igår kväll hade jag ont i halsen. Idag är jag förkyld men har inte ont i halsen. Har man inte ont i halsen är det inte farligt att träna har jag hört. Så ikväll så kör jag igen, det är möjligt att jag får beklaga mig lite inför tränaren så jag inte behöver köra för fullt. Nu, en Ipren o så är jag på G.

Jag har aviserat för min man att den här viktnedgången kommer att kosta (-5,1 kg totalt nu:). Kläderna börjar sitta löst. Jag måste köpa nya, eller hur?? Vissa kläder har onekligen suttit alldeles för hårt innan och sitter nu bra men andra….de bara hänger, inte snyggt. Plånboken kommer att få dansa. “Så du tänker fortsätta att gå ner”, säger han. JA, det har jag faktiskt tänkt! Jag är bestämd! Att få en anledning till att få köpa kläder för att man MÅSTE är ju inte illa:)

408779_305667332819612_244753448911001_885536_442110634_n

7 kommentarer:

 1. Hej och hå...kämpa på. Klart att du behöver nya kläder.
  Och mååånga också ;)
  Hoppas verkligen att du kryar på dig snabbt nu. Jag menar....plånboken vill ju dansa ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Klart jag behöver nya kläder:) O jag orkade faktiskt träningen idag!

   Plånboken ska få dansa!

   Radera
 2. En kul anledning att behöva köpa nya kläder ;-)
  Krya på dig, håller tummarna för att du inte blir sjuk.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Definitivt nya kläder! Symaskinen kan ju kanske förstås också användas till vissa plagg.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Symaskin?? Vad är det?? Den har jag glömt hur man använder:) Jag köper nog nya...

   Radera
 4. Ligger här sjuk och eländig och fattar inte hur du orkar cykla, styrketräna och springa så mycket som du gör!! Som belöning tycker jag absolut de med gott samvete kan köpa dig något nytt:-)
  Så roligt! Bra jobbat!

  Kram
  C

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nämen stackare, e du sjuk?? Inte kul. Man kan det man vill vet du väl;) O så har jag ju inga små barn längre, det är stor skillnad.

   Kram o krya på dig!

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!