torsdag 19 juli 2012

LCHF kycklingfilé med soltorkade tomater

Kycklingfilé med soltorkade tomater
Dagens tips på en god middag, kycklingfilé med soltorkade tomater.
200 grader i ugnen i ca 30 minuter.
Ingredienser:
4-5 Kyckling filéer
1-2 Vitlöksklyftor
ca 1 burk strimlade soltorkade tomater (i olja)
Minst en stor burk creme fraiche.
Salt
Vitpeppar
Örtsalt

Gör så här:
Dela kycklingfiléerna i 2-3 bitar. Bryn dem i stekpannan, så de får fin färg. Lägg dem sedan i en ungsform.
Blanda Creme fraiche, vitlök och soltorkade tomaterna (gärna lite av tomatoljan i) krydda med örtsalt, peppar o smaka av.
Häll röran över den skivade kycklingen och gratinera i ugnen. God att äta även kall.

4 kommentarer:

  1. Mums! Vilket smarrigt recept du bjuder på!

    Kram Ester

    SvaraRadera
  2. Det där såg väldans gott ut. Jag kör ju fitnessfighten och då är fett banlyst, kvarg och minikeso är min grej nu i en månad framöver :)
    Ha det gott!

    Kram Kina

    SvaraRadera
  3. Det där ska jag SÅ LAGA!

    SvaraRadera
  4. Har lagat denna rätt ikväll. Supergod!!!

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!