
Dagens tips på en god middag, kycklingfilé med soltorkade tomater.
200 grader i ugnen i ca 30 minuter.
Ingredienser:
4-5 Kyckling filéer
1-2 Vitlöksklyftor
ca 1 burk strimlade soltorkade tomater (i olja)
Minst en stor burk creme fraiche.
Salt
Vitpeppar
Örtsalt
Gör så här:
Dela kycklingfiléerna i 2-3 bitar. Bryn dem i stekpannan, så de får fin färg. Lägg dem sedan i en ungsform.
Blanda Creme fraiche, vitlök och soltorkade tomaterna (gärna lite av tomatoljan i) krydda med örtsalt, peppar o smaka av.
Häll röran över den skivade kycklingen och gratinera i ugnen. God att äta även kall.
Mums! Vilket smarrigt recept du bjuder på!
SvaraRaderaKram Ester
Det där såg väldans gott ut. Jag kör ju fitnessfighten och då är fett banlyst, kvarg och minikeso är min grej nu i en månad framöver :)
SvaraRaderaHa det gott!
Kram Kina
Det där ska jag SÅ LAGA!
SvaraRaderaHar lagat denna rätt ikväll. Supergod!!!
SvaraRadera