onsdag 19 september 2012

Ärliga blå ögon, dyra blusar och boxning

IMG_20120919_201002

Den här skylten råkade jag ut för idag när jag skulle tanka. Jag såg mig förvirrat omkring och stegade iväg mot butiken. När kassören i affären såg mig komma gående viftade han bara avvärjande med händerna. Jag behövde inte lämna något körkort. Jag frågade honom sen när jag betalade om jag såg så förtroendeingivande ut. O ja, så var det:-) Det är skönt med ärliga blå ögon!

Dagen har gått bra trots mina få sömntimmar inatt. Problemet är bara att jag är LIKA trött ikväll igen! Klockan är 21.15 o det enda jag vill är att gå o lägga mig, o det kan jag ju inte. Då blir det ju likadant igen! Jag får försöka härda ut.

Mq6230155_BLUE%20FLOWER_FRONT_450

Jag gjorde ett tappert försök att utnyttja mina rabattkuponger idag. Med bestämda steg gav jag mig iväg till MQ för att försöka hitta ett par byxor. Jag har byxkris i mitt liv. Alla mina byxor från förra vintern och hösten har fått flytta ut. Jag behöver en storlek mindre. Inga passande byxor hittades men däremot den här underbara blusen från Stockholm. Lite dyr i min smak så den får värka i affären lite till. Vill ha. Ska jag eller ska jag inte? Inte ett endaste plagg lyckades jag shoppa. Jag har legat av mig….

Från jobbet begav jag mig raka vägen till dagens träning. Idag blev det boxning. Ett bra pass men jag kände mig inte helt slut. Jag kände mig stark och osårbar. Kanske att jag kunde tagit ut mig mer?

Bacon och ägg stod färdigt och väntade på mig när jag kom hem o sen sjönk jag raskt ner i tv-soffan och njöt av en timma med Bonde söker fru. Ett program med hög mysfaktor tycker jag.

Nu somnar jag snart….zzzzzzz

2 kommentarer:

  1. Jag orkar inte se Bonde-programmet men grattis till en storlek mindre i byxstorlek! Synd att du inte hittade några i går, men det är bara att jaga vidare. :)

    SvaraRadera
  2. Du hade blivit en perfekt terrorist ;) Dom har auditions här i närheten. Poppis just nu: kvinnor som ser oskyldiga ut. Bra lön, dåliga försäkringar.

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!