torsdag 29 november 2012

När det bränner i musklerna

funny-pictures-aquatic-mammal-does-exercise-and-feels-the-burn

Det som gjorde min lycka till slut igår det var nog inget av det jag skrev om i förra inlägget. Det som igår gav mig ett lyckorus igår, det var Cirkelträningen. Ett 45-minuterspass med en chockstart, så tuff uppvärmning har vi aldrig haft. Alla så tänkte vi nog: Hur ska det här sluta?

Jag älskar styrketräning, jag älskar att ta i ändå från tårna. Jag e stark, jag e grymt stark. All styrketräningen kombineras hela tiden med kondition så pulsen är på en hög nivå mest hela tiden. Jag önskar ändå att jag kunde säga att jag har bra kondis men det har jag inte riktigt. Det känns som att flåset inte riktigt hänger med. Det är alltid där det brister.

Igår skrev Ulrika på mig lite extra när vi skulle springa för fullt samtidigt som vi höll oss fast i TRX-linorna. O ja, jag kunde faktiskt ta i lite mer! Det är vad jag behöver när det gäller träning, någon som skriker i örat på mig. Det gillar jag.

När jag körde hem så kände jag svedan i armarna, det brände i musklerna. Den känslan är så go, den älskar jag, då känner jag mig nöjd.

Idag när jag kom upp kände jag också ett litet lyckorus över att jag orkade ta fram adventsljusstakarna i går. Nu lyste de så fint för mig. Det kan kanske bli en lite bättre dag idag.

6 kommentarer:

 1. Du är så duktig!!!

  Önskar dig den bästa torsdagen!

  Kram Cecce

  SvaraRadera
 2. Låter härligt!
  Ha en skön dag!
  Kram Helen

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det var härligt. Tack det samma!

   Kram

   Radera
 3. Underbart med roliga och krävande pass! Ha en härlig kväll!
  Kram Ester

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!