fredag 16 november 2012

Solsidan, Så mycket bättre o en massa skit

2012-11-10 12.19.06

Dagens diskussion på vägen hem: Var ska vi handla? Jag vill handla på Maxi o mannen på Coop. Det slutade med Citygross….neutral mark:-)

Vi är latare än de lata, idag blev det varsin stekt laxfilé med sallad till. Enkelt o gott (o nyttigt efter semestern). Nu är det LCHF strikt igen. Kvällen har vi ägnat åt att titta på inspelade avsnitt av Så mycket bättre och Solsidan. Min man tittade mycket menande på mig när vi såg senaste avsnittet av Solsidan:-)  “Det är lättare att göra sig av med Ove Sundberg än att gå ur Facebook.” Det lär väl bli en klassisk kommentar o Facebook lär jag inte gå ur. Hur ska man då kommunicera med sina vänner….ringa?? Det är ju jobbigt, då måste man ju prata;-)

Om vi nu inte ska va så himla präktiga i det vi skriver så kan vi ju snacka lite skit istället, vad sägs om det? Anna Skipper påstår att om man äter bra mat så flyter det, ja ni förstår, om man äter dålig mat så sjunker det. Låt oss bara konstatera att i USA är det väldigt mycket vatten i toastolarna så man kan inte undgå att se om det är på ena eller andra sättet. De första dagarna flöt det för att sen sjunka som sten hela tiden…..ett bra mått på vilken sorts mat man åt. Enough of that!

smells-like-bullshit1

Slut på skitprat för idag, godnatt o sov gott:-)

5 kommentarer:

 1. anna skipper har oxå sagt att att den perfekta bajsen är den som rör vattnet i toastolen innan den släpper från rumpan ;)

  SvaraRadera
 2. Hrmm.....Anna Skipper. Jag gillar henne på ngt sätt. Skulle mkt väl kunna ta mig en vecka med henne i Turkiet.

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja så hade det blivit hårdkörning....men kanske inte helt LCHF.

   KRAM

   Radera
 3. Förresten: Du har en utmaning hos mig.

  KRAM

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!