torsdag 6 december 2012

Meningen med livet–crossfit?

2012-12-06 15.56.25

Vad är meningen med livet? Ja ibland undrar man. (Ta det nu inte allt för allvarligt.) Man går upp 5.20 åker till jobbet 6.45 o ute är det bara kallt o eländigt. Man går upp i mörker, kör till jobbet i mörker, åker hem i mörker, allt är bara ett enda stort mörker.

IMG_20121206_203828

När man sen åker hemåt i mörkret och kylan bara väller över en ju närmre åsen man kommer, –11!!! (det var verkligen som en kall dimma som vällde fram) börjar man ännu mera fundera på meningen med livet. Varför bor man här?? Det känns overkligt att tänka att för bara några veckor sedan var vi Florida där det var 40 grader varmare än vad det är här i Sverige nu. Jag bor i fel land.

IMG_20121206_214010

Idag körde jag raka vägen till träningen. Idag var jag först på plats. Inte en  dag till med missad träning. Idag blev crossfit, ett av mina favoritpass. Det var trångt men det gick bra ändå. Efter träningen känner man trots allt lite mer hopp om livet. Det är tur man har träningen även om den tar tid. Jag älskar min träning!

När man äntligen var hemma igen så var klockan halv 8.  Duscha o äta o röja lite, sen är det dags för sängen så man orkar upp igen o så börjar det om o om o om igen……

Ja, ja, imorgon är det i alla fall fredag o jag kan samåka med min älskade till jobbet. Det känns nog bättre imorgon. Imorgon är en annan dag.

Tomorrow is friday

4 kommentarer:

 1. Det här ständiga mörker är inte roligt och kan nog knäcka vem som helst. Därför älskar jag snö, adventstakar och levande ljus som gör att allt blir lite ljusare.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo snö e fint inifrån, när man kommer ut så e den kall:-) Adventsljusstakar o levande ljus är underbart!

   Kram

   Radera
 2. Ibland känner man sig som en hamster i det där nedrans hjulet! Längtar till sommaren och värmen..

  Kramisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag älskar mitt jobb men det är ändå kämpigt mitt i vintern. Jag längtar också efter sol o värme.
   Kram

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!