torsdag 27 juni 2013

Brunbjörnar, Verisure o syndernas förlåtelse?

Verisure, hemlarm, Securitas, Securitasdirect

Jag är grymt stolt över min son som ska börja jobba för detta offensiva företag. Verisure hemlarm (Securitas direkt). Vilket offensivt företag, man ser o hör deras reklam överallt. Direktreklam i brevlådan, radioreklam, tv-reklam o tidningsreklam. Jag hoppas att alla i Falkenberg o Varbergs-trakten tar emot honom med öppna armar!

CM130626-061815001

Efter nattens vandring på motorvägen där några bilar krockade med en brunbjörn och en tjej fick en nackskada som jag hjälpte till att dra till rätta så åt jag denna underbara kanelomelett med kalkonbacon. Ja o så dog brunbjörnen förstås….

Om man googlar på drömtydning o brunbjörnar får man fram följande: Om du ser en björn i drömmen betyder det att du har en rik, ointelligent, grym och ondskefull fiende. Om du drömmer att du jagar en björn, kommer du att besegra dina motståndare. Om björnen dör då? Då måste det väl verkligen innebära att jag besegrat en grym o ondskefull fiende, eller;-)

CM130627-143102001

Jaha o så sprack karaktären idag då….jag får väl be om syndernas förlåtelse. Sommaravslutning på jobbet och vi bjöds på hemgjord vaniljglass o jordgubbar. Snålvattnet rann till o min karaktär var som bortblåst o det var såååå gott!!! Jag ångrar mig inte (förutom möjligtvis när jag ställer mig på vågen nästa gång….)

CM130627-184554001

På kvällen var jag på banan igen. Stekt lax med blomkålsmos, stekt purjolök o spenatsallad med sugarsnaps o avocado. Mmmm, gott!!!

2 kommentarer:

  1. Haha! Ja, hjärnan spelar då spratt om natten! Man kan ju undra vad allt kommer ifrån! Själv åkte jag skidor i natt...(herregud mitt i den vackra sommaren drömmer jag om vinter!??)
    Maten ser supergod ut!

    SvaraRadera
  2. Jaa du drömmar kan verkligen vara konstiga, man undrar var de kommer ifrån. Mums, laxtallriken ser riktigt god ut. Kramisar Tina

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!