onsdag 2 oktober 2013

GRIT Plyo o trött som en Zombie

2013-09-27 18.21.24

Idag har jag provat en ny träningsform. GRIT Plyo. Sjukt jobbigt. Efter 10 minuter var jag övertygad om att på detta passet går jag aldrig mera på. När passet var slut insåg jag att det här är väl just ett sådant pass som jag verkligen behöver, just p g a att det var så jobbigt.

IMG_20131002_200014

Den här förklaringen hittade jag på en träningsblogg.

“Vi börjar med GRIT Plyo, som alltså är den GRIT som ska förbättra din spänst. Plyo skulle kunna vara synonymt med dödligt jobbigt och passet består av en mängd explosiva övningar och till största del av hopp – både i sidled, framåt, bakåt och till och med i armhävningsposition. Under 30 minuter hoppar man runt som en yr kanin som just kört Irländsk julafton men likt förbaskat ska slå världsrekord i både längd och höjd, och blir du inte trött under passet har du bevisligen inte tagit i tillräckligt (och är således en mes).”

Trött

Trött så trött. Jag har drabbats av en förlamande trötthet. Är det hösttröttheten som redan satt in? Jag somnar i soffan redan före kl 9 på kvällen. Nu är det snart dags igen. Ögonen faller nästan ihop. Äta, jobba, träna, sova, det är så livet ser ut drygt ett halvår framåt. Det är ingen munter årstid.

Godnatt!

1 kommentar:

  1. Jag är oxå redan trött som tusan!! Om man inte håller igång så somnar man på soffan, vilket är ganska skönt ändå:-)

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!