torsdag 14 november 2013

Vi jobbar på, både morgon o kväll

Nordic Wellnes, träning, gym

Den bästa dagen på gymmet, det var det nog idag. Halv 7 klev jag in idag igen o där var nästan helt tomt. Inga morgonpass på torsdagar så jag hade allt för mig själv. Vilken lyx! Jag trivs verkligen här på Nordic Wellness nu. Fräscht o fint o nästan lite lyxigt. Bra instruktörer och en oerhört stor variation på pass och många löpband och andra maskiner. Idag körde jag 10 minuters intervaller. Från 5 minuter för ett par veckor sedan till 10 minuter nu. Det går verkligen framåt. Jag är stolt över mig själv. Kanske att jag kan bli en löpare trots allt?

Eco white, tapeter

Idag flexade jag ut lite tidigare och skyndade hemåt för att påbörja tapetseringen. Jag hann en hel del faktiskt med bra bistånd av min käraste. Visst blir det fint? Tapeten kommer från Eco White kollektionen och den är givetvis inköpt hos vår eminenta färghandlare här i byn, Färgknallen. Tänk att det faktiskt finns en färghandel (den enda kvarvarande servicen) bara några hundra meter från vårt hus. Inte illa.

Omelett, lchf

Ikväll var det mannen som bjöd på mat. En fantastiskt god omelett med keso, avocado och tomat. Ljuvligt gott! Nu rasar jag i säng för att imorgon återigen bege mig till gymmet, tidigt, tidigt,

3 kommentarer:

  1. Då kanske du är på väg nu... Duktig du är med dina intervaller! Kämpa!!

    SvaraRadera
  2. Jag är imponerad! Upp så tidigt för att gå till gymmet..... dit släpar jag mej motvilligt då och då, för jag vet hur 'leabröten' jag kommer att vara efteråt... Men det känns gott att vara i bättre form, bara så jobbigt att ta sig dit.

    SvaraRadera
  3. Heja på! Och så sååå fina tapeter. Kram

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!