fredag 29 augusti 2014

Iklädd progressiva glasögon, platta skor o MAXI-trosor?


Det är bara att konstatera, jag har passerat "Bäst-före-datum".

Idag har jag nya PROGRESSIVA glasögon, visserligen Gucci men ändå.

Häromveckan köpte jag fotriktiga skor (ja, ja nästan i alla fall, klackarna var låga (lägre än innan) och det var ECCO, fotriktigt så det skriker.

Idag ramlade jag definitivt över kanten. Jag köpte 4 par MAXI-trosor (oooo så jag skäms). Detta förhatliga plagg som jag hånat i hela mitt liv. Jag har tydligen uppnått den ålder då bekvämlighet går före sexighet. (Ursäkta min älskade man....) Till mitt försvar kan jag väl tillägga att MAXI-trosorna var MED spets. Det är nog tyvärr lika illa ändå är jag rädd för...

Dödsstöten var nog trots allt idag när jag insåg att min fina armbandsklocka som jag fick i 50-årspresent av min man (av märket Seksy) har spruckit....

Jag HAR passerat bäst-före-datum....Det spruckna glaset på Seksy-klockan var bara ännu ett teckan.

 
Nåväl, idag har jag haft en fantastiskt bra dag tillsammans med min mamma och min yngsta dotter. En dag tillsammans på Gekås i Ullared med bra shopping och gemensam lunch. En dag att bära med sig i hjärtat.
 

Eftersom jag är barnsligt förtjust i lila så blev det både lila tvål och lila choklad. Tvålen för att den är så fin och chokladen för att den innehöll lakrits. Jag älskar laktrits (och lila).

 

På vägen hem slank vi in på Fynda i Falkenberg, min dotter och jag. O där var den ju! Vår nya soffa som vill flytta in på vår ovanvåning. Den bara ropar "Ta mig med, ta mig med". Nu ska jag bara övertala min man också. Eller skulle jag köpt den helt på eget bevåg nu när han ändå är i London? Hmmm,. jag får fundera.

 

En hel helg + en måndag, helg på egen hand. Älsklingen har dragit till London tillsammans med sonen för att se på Motor GP (jag hoppas att det heter så??) på (i?) Silverstone. Jag hoppas att de har kul (o nä, jag är inte alls avundsjuk...). En hel ensamhelg som på pappret låter så lockande. När lockelsen blir verklighet är den inte alls lika kul. Vad är det för kul med att sitta ensam hemma i soffan med en iPad o en mobil och titta på Kristallen-galan? Hittar alls ingen tillfredställelse i det. Tur är väl det kanske. Jag tycker att det är BRA att jag trivs bättre när min man är hemma än när han INTE är hemma.

Imorgon är en annan dag. Då väntar jobb o sen en kräftskiva. Det blir nog bra det här. Vi hörs!

 

2 kommentarer:

  1. haha - känner igen det där med att man köper fler och fler praktiska kläder/skor och inte bryr sig lika mycket om om de är de snyggaste eller inte

    SvaraRadera
  2. Ja...vad ska man säga, bara att gilla läget :-)

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!