lördag 30 augusti 2014

Jag är redo, iklädd progressiva glasögon...o ja ni vet...

Ikväll är det kräftskiva som gäller. O ja, jag har gett upp. Jag går på fest iklädd progressiva glasögon o resten av "kittet"..... Jag har nog aldrig förr gått på fest utan linser men idag ska det ske. Bäst-före-datum har passerats. Jag tror jag trivs med mina nya Gucci. Det känns inte alls så farligt. Det enda som inte går enligt planerna är cyklingen till festen. Det regnar. Det får bli bilen dit o promenad hem.

Eftersom inte maken har skött sig som han ska så har jag idag fått skörda malörten. Kanske lite sent men bättre sent än aldrig väl? Han bara roar sig i London medan jag går här hemma o jobbar o sliter. Eller förresten, jag ska ju på fest ikväll. Det är faktiskt inte så slitigt.

Dagens jobb, utdelning av årets arkitekturpris. Här ser ni de stolta vinnarna. Entreprenör och byggherrar som fått pris för en mycket omsorgsfull renovering av en jugendvilla. En sådan här dag är det extra kul att jobba, känns inte alls betungande trots att det är lördag.

Skål på er go vänner, nu firar vi helg!

6 kommentarer:

 1. Så fin du är i glasögonen, tycker absolut att du ska använda dom mycket! Hoppas festen var trevlig,
  Kram J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack:-) Jag trivs fantastiskt bra i dem o festen var underbart trevlig, en bra helg helt enkelt!

   Kram

   Radera
 2. Så fin=)Är det jobbigt att ha progressiva glasögon?
  Undrar Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack vad snäll du e:-) Det är faktiskt inte alls jobbigt. Jag blev varnad för att det skulle bli jobbigt att vänja sig men det tycker jag inte alls. Det går utmärkt!

   Radera
 3. Du är jättevacker i glasögonen ♡ ...
  /Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla du! Den bilden blev visst en riktig ego-tripp så många som sagt att den var fin. Jag suger åt mig och njuter av stunden.

   Kram

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!