tisdag 16 september 2014

Ett pass med Bodycombat innan väskan packas

Äntligen var det dags att packa resväskan igen! Ja inte för att åka på semester denna gången men en tre dagars konferens i Uppsala känns ändå liiite som semester. Det är ett avbrott från vardagen och den vanliga lunken på jobbet, man får träffa en massa glada, trevliga människor från hela landet och man får lära sig sååå mycket nytt! Jag ser fram emot denna veckas avslut även om det innebär att jag måste vara på flygplatsen redan kvart över 6 imorgon bitti. Det är helt ok, jag kommer säkert att sova hela vägen upp till Stockholm.

Innan väskan packades idag så körde jag en timmas Bodycombat med bästa Hanna Lunch på Nordic Wellness. Oj, så svag jag har blivit i sommar! Ännu en gång kunde jag bara konstatera detta faktum. Jag hängde inte med varken med koordination eller kondition. Jag kände mig som en tönt. 413 kcal påstod ändå pulsklockan att jag förbrukat på denna timman. Det är ändå inte illa.

För närvarande har jag blivit äppleberoende! Vårt underbara Aroma-träd producerar de ljuvligaste äpplen man kan tänka sig. En del är dessutom stora som en halv fotboll! Vanligtvis äter jag sällan frukt men just nu måste det få bli ett äpple varje kväll. De är beroendeframkallande (och lockar fram sötsuget i kroppen).

Förkylningen håller jag än så länge på avstånd med hjälp av den här lilla flaskan. Vi får väl se hur länge det klarar sig. Hoppas den försvinner för gott!

Imorgon får vi nog ÄNTLIGEN vårt kommunala vatten indraget i huset. Det ska faktiskt bli helt ljuvligt. Nu ska alla fd vita kläder slängas i soptunnan eftersom de med åren (en del på bara ett par tvättar) missfärgats till en dassig gul nyans p g a vårt järnhaltiga vatten. Nu kan man med fördel äntligen köpa vita kläder, vita kläder som även ska förbli vita. Trevligt!

1 kommentar:

  1. Va kul med lite avbrott i vardagen! Ha det så kul i Uppsala, cykelns Mecka- alla cyklar i Uppsala (nästan :-) )

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!