torsdag 11 september 2014

Farväl till det ljuva livet och goddag till en egen PT?


Den ljuva sommaren dröjer sig kvar. Ikväll fick vi ännu en kväll på altanen med god mat och ett gott glas rött. En dag då vi dessutom samåkt, jag o min man, och då vi kunde äta en gemensam lunch på en trevlig uteservering. Livet e härligt.

Men nu är det snart slut på det ljuva livet! En personlig tränare är på ingång. Det är något jag länge funderat på men det har inte blivit av.

För ett par år sedan fanns det något som hette "Jag vinner". En viktminsknings/träningstävling som man kunde anmäla sig till via nätet. Där fick man välja vilken tränare som man trodde skulle kunna ge en det bästa resultatet och som man ansåg skulle passa en bäst.

Bild lånad från Nordic Wellness

Utan att veta vem någon utav dem var (säkert minst 10-20 styck) så valde jag Hanna Lundh på Nordic Wellness, det var en tjej som jag trodde skulle kunna sporra mig till stordåd.

Nu blev den tävlingen inställd, så besviken jag blev men jag hade väl kanske ändå inte blivit utvald....
Sen började jag träna på Nordic Wellness där Hanna jobbar och började gå på hennes Bodycombat-pass. Nu var jag helt såld!! Hur kunde jag välja så rätt utan att känna denna tjej! Vilket energiknippe!!! Vilken fart o vilken fläkt! Det här gillade jag.

I den stora salen med en massa folk tror jag egentligen inte att hon såg mig (om det inte var så att jag var klumpigast;-) men helt plötsligt fick jag ett mail från henne. Hon sökte kontakt. Vi var ute och åt lunch, hon lade fram ett affärsförslag som jag tyvärr inte hade tid med, jag bad om PT-tid, vilket hon inte hade tid med o livet gick vidare.

Bild lånad från Hälsa o Fitness

Nu har denna underbara människa gått och vunnit Les Milles Superstar 2014!!

En tävling som har gått ut på att finna en instruktör som har och ger det lilla extra till sina deltagare. Det är den personen längst fram som leder klassen och behöver leverera både kunskap och utstrålning för att kunna guida och pusha deltagaren genom passet och motivera de tränande på vägen mot sina mål. Priset var 40.000 kronor från Reebook!! Grattis Hanna säger jag bara!

Helt plötsligt så har denna Superstar tid för mig! En tid för konsultation ska bokas. Jag väntar med förväntan och bävan. Jag vill så mycket men klarar så lite. Är det nu det ska ske? Ska jag äntligen bli en bättre tränad person med mindre kilon att bära på? Eller ska jag misslyckas ännu en gång?

Farväl till det ljuva livet och goddag till en egen PT! Jag tror att jag är redo. Jag griper det sista halmstrået. Jag tror att jag är med PT:-)
4 kommentarer:

 1. Men så spännande ! Stort Grattis!! Ska bli spännande att få höra hur det går :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag kommer garanterat att rapportera här om hur det går☺

   Radera
 2. Grattis! Vad kul o spännande!
  Jag tränade med en PT under nåt drygt år, för några år sedan och har fortfarande användning utav det. Kanonbra!!
  Kram o lycka till /J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det ska bli jättekul! Gav det något resultat då när du tränade med PT? Du är ju det man hoppas.

   Kram

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!