torsdag 4 september 2014

Hästar, sommarkvällar o tjejsnack

 

Igår gav jag mig återigen norrut efter jobbet för att ta en ridtur med min kära "gamla" kompis. Ja gammal är hon inte men vi har varit kompisar länge, mer än 25 år faktiskt. När jag flyttade 10 mil bort så tappade vi lite kontakten men tack vare Facebook har vi återupptagit kontakten sedan några år tillbaks o det är så kul!

 

Förra året red jag en gång. Det var på min 50-årsdag då min man överraskade mig med en islandshäst-tur. Helt underbart!

I år har jag varit två gånger hos Iréne och ridit ut på hennes fjordingar. Första gången på gamla Alice, 20 år, igår blev jag uppgraderad till Affe, 5 år:-) Han var faktiskt ännu roligare att rida, han gick t o m på tygeln. Underbart! Hade jag haft tid, hade jag gärna haft en egen häst igen men jag tror inte att det passar in i mitt liv just nu, kanske senare men inte nu. I vilket fall som helst så måste man medge att det är otroligt avstressande att ge sig ut på en ridtur en så vacker sensommarkväll som igår. Vi bara njöt, och pratade!

 

Efter ridturen blev det mat och lite vin o mera tjejsnack. En helt underbar kväll som vi måste göra om igen men det kanske inte blir förrän nästa sommar men det är bra så. Snart ska vi ta en dag i Göteborg tillsammans med våra döttrar, det kommer också att bli fantastiskt, det är jag övertygad om.

 

På dagen igår åt jag lunch tillsammans med en kollega i det vackra sommarvädret. En räkmacka utan bröd på Nissan i solskenet. Kan det bli bättre än så? Igår var en riktigt bra dag!

Nu kommer jag snart att försvinna från verkligheten ett tag. Imorgon beger vi oss ut till Hallands Väderö där vi ska bo hela helgen. En helg utan toa (bara utedass, bläää), ingen dusch, inget rinnande vatten o inget INTERNET!!! Kanske inte ens mobiltäckning.....Jag bävar.

Imorgon får det bli duschning, hårtvätt o lavemang:-o...sen kanske jag klarar helgen. Fint väder ska det bli så bad i havet får väl ersätta duschen.

En massa mat och mycket vin....

I think I will survive.....

2 kommentarer:

  1. Woooo...Underbart - Saknar min Häst & Ridningen :(
    /Kram

    SvaraRadera
  2. Det ser härligt ut med ridning!

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!