tisdag 21 oktober 2014

Jag har blivit beroende!!!

Idag for jag in på Indiska för att köpa hem mer Hazelnut flavored coffee. Idag grabbade jag även tag i en Chocolate flavored coffe. Den måste också testas. "De är beroendeframkallande", sa jag i kassan. Båda expediterna skrattade och höll med. Frukostkaffet imorgon kommer att bli med chokladsmak, jag längtar redan!

Ett annat beroende jag ägnat mig åt idag är tablettberoendet. För att hålla mig på benen en hel arbetsdag har jag gått på Advil Cold & Sinus. Amerikanska alvedon, typ...Min syster får alltid ta med sig sådana hem när hon är på besök. Det är inte bara smärtstillande och febernedsättande, de är också slemhinneavsvällande så nästäppan förvsvinner. De är helt enkelt suveräna vid förkylning!

Trots förkylningen så kastade jag mig över en timmas Bodycombat efter jobbet. Allt för mycket tid har gått bort på nackbesvär m m så nu ville jag inte missa ännu en träning. Har man inte ont i halsen så är det inte farligt att träna har jag hört. Ont i halsen har jag inte, därför tränade jag. Jag körde nog inte 100% men det kändes som att det blev ett bra pass ändå. Det jag är mest nöjd med är att jag faktiskt tänkte på att spänna magmusklerna också i slutet av passet. DET brukar jag inte göra kan jag säga. PT träningen börjar nog redan ge resultat o så var det ju givetvis bästa Hanna som ledde passet! Då är det alltid ett bra pass.

 

 

 

 

4 kommentarer:

 1. Det där med smaksatta kaffe är inte min grej, men just indiskas har jag inte provat.
  Nu får du bli frisk och ok igen så du kan köra på i full fräs med din PT, det är ju så bra.
  Kram J

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja prova inte choklad då, den tyckte i alla fall inte jag var så god men smaken är ju olika. Hazelnut är min favorit, du måste testa!

   Kram

   Radera
 2. Jag brukar köpa smaksatt kaffe (hela bönor) på Köpmansgården, men blir nyfiken på det här kaffet. Får ta en vända in på Indiska imorgon. Krya på dig. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Ja gör det, jag tycker att Hazelnut är fantastiskt gott men jag blandar, 2/3 hazelnut o 1/3 vanligt kaffe. Det känns som en bra mix.

  Kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!