onsdag 22 oktober 2014

En dag i sorgens tecken

Ja det var en så´n dag i dag. Begravning för en utav mina farbröder. En man som lämnade många barn och barnbarn efter sig. Av 9 syskon finns nu bara 4 kvar. Den äldsta 90 imorgon, den yngste 83 idag. De har alla uppnått imponerande åldrar.

Det var även min pappas födelsedag idag. En födelsedag som han fick "fira" genom att begrava sin bror. Jag tror inte alls att han brydde sig om att inte födelsedagen blev firad. Däremot är det givetvis alltid sorgligt att bli av med ännu ett syskon. Det blev en sorgesam dag.

Skogskyrkogården i Falkenberg. Det är en sällsynt vacker begravningsplats. Det känns mer som en park än en kyrkogård. Det känns så mycket bättre tycker jag. Det var också en vacker höstdag i sprudlande, sprakande färger. Visst är det vackert när höstlöven faller.

Det finns en sak som ändock är trevligt med begravningar. Det är då man träffar sina kusiner som man annars aldrig ser. Så är det.

 

 

2 kommentarer:

  1. Visst är det sorgligt med begravningar, oavsett ålder på den som gått bort. Man är ju aldrig beredd. Kramar J

    SvaraRadera
  2. Nä men så är det ju men livet har sin gång och trots allt hellre än gammal människa som levt sitt liv än en ung som har många år kvar. Jobbigt är det såklart ändå.

    Kram

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!