lördag 6 december 2014

Julmarknad i Prag

Ja nu är man på semester igen! Det gör inte alls ont. Denna gången i sällskap med min älskade man och våra kära bröllopsvittnen som givetvis ska få vara med och fira vårt tennbröllop.

 
Redan före lunch landade vi i Prag och blev hämtade med chaufför till denna helt fantastiska lägenhet som vi har fått låna av en god vän. Lägenheten ligger mitt i gamla delarna av Prag och är underbart, ljuvligt lyxig med 2 sovrum, 2 badrum, 2 kök!! o vardagsrum med öppen spis. Det känns som att vi är himmelen! Här ska vi nog kunna stå ut tills måndag:-)
 
Rakt utanför dörren ligger en mängd restauranger så igår gick vi inte långt för att inta vår lunch, hungriga som vi var efter att ha gått upp tidigt för att resa hit. Allt vi hittills ätit och shoppat har varit vansinnigt billigt. Mycket billigare än vad jag minns att det varit tidigare. Kanske att vi igår äntligen hamnade på rätt restauranger, som inte var så "turistiska".

 
 

Julmarknaderna här i Prag är HELT fantastiska. Det är som att gå omkring i en sagovärld. Den här enorma granen som står uppställd på det gamla Rådhustorget är helt ljuvlig! Det är svårt att beskriva hur vacker den är. Bilderna gör den inte alls rättvisa. Ljuset liksom "ramlar" ner från granen. Helt otroligt!

 

 

På marknaden kan man givetvis köpa både det ena o det andra. Det ena sötare än det andra men det är vackert att titta på.

Lite shopping hann vi också med igår. En helt underbar mössa som givetvis innehöll lite bling-bling och ett par nya kängor som också innehöll bling-bling. Precis min stil!

 

1 kommentar:

  1. Hoppas ni njuter av Prag (och varandra) och har en riktigt härlig långhelg!! Kram J

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!