tisdag 30 december 2014

Naglar, shopping, UNO o stekt strömming

2014-12-29 18.05.51

Naglarna som jag fixade på ett nytt ställe före jul höll inte så länge minsann. 1,5 vecka senare var redan 6 naglar borta. Igår gjorde jag om dem (utan kostnad så klart). Resultatet ser mycket bra ut! Jag är verkligen helnöjd, utom med tidsåtgången. Det tog återigen nästan 2 timmar och 45 minuter att tillverka dessa naglar! Så mycket tid finns inte i mitt liv så jag kan gå hit igen! Sorry!

Från nagelsalongen traskade jag in på Vero Moda och köpte med mig en nyårsblåsa hem utan att prova. –14 grader utomhus med 15 lager kläder på kroppen inbjuder inte till klädprovning precis. Klänningen var på rea, passar den så passar den, annars får jag väl lämna hem den igen. Glittrig o fin var den så klart!

Nästa ställe som fick ett besök var MQ. Där orkade jag faktiskt prova och köpte med mig ett par byxor och en blus från mitt favoritmärke för tillfället, Stockholm.

6230192_DRESSED BLUES_PRODUCT_LIST_4505830213_BLACK_PRODUCT_LIST_450
(Bilder lånade från MQ)

2014-12-29 16.21.13

Efter shoppingen blev det återigen ett besök på Nordic Wellness där jag körde mitt nya träningsprogram. Idag kändes intervallerna riktigt bra men träningsvärken från lördagen satt fortfarande kvar i kroppen efter styrkeövningarna. Nu körde jag dem igen, det behövs efter all mat som slinker ner i magen.

Vi spelade åter igen UNO efter hemkomsten från Halmstad. Något måste man ju roa systersonen med och jag tycker faktiskt att UNO är rätt ok.

2014-12-29 19.20.17

Till middag igår serverades stekt sill och potatismos. Sillen som systersonen fiskade upp på båten utanför Helsingborg häromdagen, o herre jösses så gott det var!!! Snacka om att jag över-åt!! Vi la ner den sköljda sillen i en blandning av mjölk, ägg och senap där den fick ligga en stund. Därefter panerades den i glutenfritt ströbröd och pofiber (lite kolisar fick det bli idag…) och stektes i rejält med smör. Mmmmmm, trots de små fiskbenen så var det ljuvligt gott. Jag åt och åt och åt…. Jag tror att jag behöver träna idag också!

Bloglovin

1 kommentar:

  1. Önskar jag i mitt jobb kunde ha sådana naglar, så snyggt! Just ja, jag är ju utan jobb nu.

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!