söndag 13 mars 2016

Grattis till min älskade dotter!

Idag har vi firat en utav mina fina döttrar som fyllde 26 år! Tänk vad tiden går. Min mamma var med och fick för första gången se dotterns och sambons "nya" lägenhet, där hon inte tidigare varit. Den är verkligen hur fin o läcker som helst. Stor, ljus, rymlig och snyggt inredd.

Idag tänkte jag inte falla för sockertrollet igen och tog därför själv med mig en bit Brie-ost som jag smälte och åt när de andra åt tårta. Det var faktiskt ingen uppoffring alls.

En tanke som slog mig igår var att min sömnlöshet de senaste nätterna kanske kan bero på att jag stoppat i mig diverse onyttigheter, fullproppade med just socker? Kan det vara så? Igår åt jag inget socker och sov gott hela natten.

På väg hem släppte vi av min mamma på Ängelholm station för att hon skulle ta tåget hem. Helt spontant slank vi in på just Stationen och åt innan vi körde hem. Gott att slippa laga mat! Vi beställde in varsin hemgjord hamburgare, min utan vare sig bröd eller pommes och mannens utan bröd. Hamburgaren serverades med rikligt med majonnäs o bearnaise så det var både gott o mättsamt.

Hela helgen har dimman legat tät över Bjärehalvön. Det är så tråkigt när man hör hur solen har strålat längre uppåt kusten. Den där solen är verkligen efterlängtad nu, kom hit!

En promenad igår och en idag, det är allt vad som blivit av i helgen när det gäller träning. Imorgon blir det andra bullar. Då börjar vår Studio 4 träning. Det ska bli sjukt kul, jag längtar!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!