torsdag 17 mars 2016

Lite ljus i mörkret - jag löper amok på Indiska

Jag blir alltid så imponerad när jag kommer in i ett hem som är strikt o stramt, vitt o avskalat. Bara design när det gäller både möbler, glas, tavlor, ja allt. Tyvärr är jag inte alls sådan själv. Jag tycker det är snyggt hos andra men jag kan bara inte låta bli starka färger och mönster. Pasteller, blommor, glitter o glamour. Det är jag, det är det som gör mig glad.

 

 

Idag löpte jag amok inne på Indiska och investerade i en löpare, 10 underlägg, ljuslykta, påskägg och servetter. Vårt kök behövde definitivt förnyas lite inför påsken. Lite nya detaljer o vips så blir man genast mycket gladare. Så funkar jag.

Mer och mer ifrågasätter jag saker som man slentrianmässigt bara gör. Äta mat i plastburk t ex. Nu har vi istället satsat på glasburkar, plastburkarna håller på att fasas ut. Nu hittar man dem överallt, IKEA, Ica, Lagerhaus, det måste vara fler än jag som ifrågasätter plast. Jag rekommenderar IKEAS, klart billigast och locken sitter fint. ICAs lock har inte alls samma passform. Lagerhaus plastburkar har jag inte provat.

Dagens frukost. Omelett med keso o bär. Mums!

Ikväll har vi återigen packat väskorna. Denna gången bär det iväg till Köpenhamn för att få lite lugn o ro och avkoppling tillsammans, min man o jag. Han måste ändå åka dit å jobbets vägnar o vad passar väl då bättre än att jag följer med och vi stannar hela helgen;-) Tyvärr känns det nästan som att jag en förkylning på gång. Måtte det inte vara samma influensa som däckat hela kontoret tidigare i vinter. Då blir det ingen bra helg.

Idag har kroppen fått vila från träning. Jag hade nog behövt samla lite fler steg idag då det är sista dagen på stegtävlingen men jag pallar bara inte! När jag kom hem var det dimmigt, 3 plusgrader och regn. Hur kul är det då att gå ut? Jag bara undrar. Kommer vi bara tvåa så får det väl va så då. Det är ok.

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!