onsdag 29 juni 2016

Attans vad det smäller!

 
Tanken har hela dagen idag varit att åka och träna ikväll. Eftermiddagens ymniga regn fick mig att tveka men till slut gav jag mig ändå iväg inför löftet att vi skulle få träna inne. Så blev det som tur var var inte! Molntäcket sprack upp och vi hittade en gräsplätt där vi kunde träna boxning. Boxning! Mitt favoritpass, jag tror att jag skulle kunna träna boxning varje gång utan att tröttna, I just love it!!!

Innan träningen kände jag mig trött och eländig och tänkte att det här funkar nog inte. Ibland blir det som tur är bättre än förväntat. Jag kände mig stark och hängde med bra. Ett helt underbart pass med andra ord.

 

 
När jag kom hem så blev det kycklinggryta med pesto och squashtagliatelle på altanen. Vi fick ännu en underbar kväll i infravärmens sken.

 

Hela dagen har jag varit på språng, först ett besök i min jobbarstad, där jag även hann med lite rea-inköp, tänk er, halva rea-priset!!! Då trivs jag. Det blev en tröja och två par byxor för under 350 kr, det känns helt ok!

Syrrans hus är äntligen sålt! Idag har jag signerat kontraktet (eftersom jag har fullmakt). Där kom nästa besök, först i syrrans hus för att hämta de saker vi vill ha, sen en tur till mäklaren i Torekov. Närmsta grannarna köper huset och hyresgästerna får bo kvar. Det kunde inte bli bättre än så. Allting faller på plats och vi slipper att tömma huset, att städa huset, att sälja sakerna. Vilket drömscenario! Mest av allt är jag glad för min systers skull. Huset har varit till salu i mer än ett år och plötsligt så händer det! Så skönt!

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!