onsdag 7 september 2016

Träning i sensommakvällen i fantastiska miljöer


















Efter en hel dag på mitt hemmakontor så blev det äntligen dags för lite Studio 4 träning igen. Till min stora förtret så insåg jag att jag anmält mig till kursen som börjar 19.00 istället för den som börjar 18.00. Usch:-( Nu måste jag nästan åka hem från jobbet innan träningen o maten blir sen. Jag är ingen kvällsmänniska men det får gå. Det är mitt eget fel, det var jag själv som anmälde mig till fel kurs, då får jag stå mitt kast. Det ska nog gå det med.























Gå o springa i uppförsbacke, utfallssteg uppför en hel backe, sandballs, armhävningar, burpies, ja vi hann med det mest. Nu sitter jag här i soffan så skönt.























Jag måste faktisk ge en stor eloge till min älskade man. När jag kom hem från Berlin i söndags då hade han hela helgen gått upp tidigare än vanligt för att sätta sig o jobba (han har det väldigt hektiskt på jobbet just nu), när han jobbat ett antal timmar så gick han ut i trädgården för att göra ett antal timmar där, sen ut o träna o ändå så är huset städat och all tvätten tvättad när jag kommer hem! Tänk er att få komma hem till ett hus som är tip-top? Jag är lyckligt lottad jag. Glömde förresten nämna att han även hunnit bjuda dottern o hennes pojkvän på middag....



















Solnedgångarna är nu magnifika och det gäller att njuta utav kvällarna så länge det bara går.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!