fredag 26 maj 2017

3 mil i motvind o renoveringen går mot sitt slut


En låååång helg! Fyra hela lediga dagar, det känns helt fantastiskt. Efter ett långt uppehåll i lägenhetsrenoveringen ska vi nu försöka slutföra i helgen. Igår ringde klockan tidigt och vi steppade upp.


Igår kom badrumsskåpet upp, tavlorna kom på plats och diverse beslag skruvades upp. Kanske inte det snyggaste badrummet men det är i alla fall nymålat o fräscht, badrumsskåpet är nytt och beslagen är nya. Tavlorna är givetvis köpta på loppis. De går i en helt annan stil än vad resten av huset gör men det kändes som att det behövdes lite färg här.Sista städningen slutförd i köket. Ugnsrengöring. Gud så tråkigt men ack så välbehövligt. Hur bra det är att använda Mr Muscles ugnsrengöring där det står att man ska sörja för god ventilation, använda gummihandskar, spola huden i 20 minuter och uppsöka läkare om man får medlet på sig, det vet jag inte riktigt 😟 men effektivt är det. Ungefär 20000 krokar skruvades bort från listen under skåpen och fick sig sen ett lager färg. Nu är det klart även här.


Hela dagen höll på vi, från morgon till kväll. Nu har jag även påbörjat ommålning av ett par stolar. Vi får se hur det resultatet blir.


Trädgården är ljuvlig, bara man inte tittar för nära så man ser allt ogräset....Idag gick vi upp ännu tidigare. 3 mil på cykel avklarade innan kl 9 på morgonen. Det känns som en bra start på dagen. Det var 3 mil i motvind kan jag meddela så benen är just nu rätt slut men nu går vi ut o fortsätter vårt arbete. Idag ska stolarna få sig ännu en strykning och så får vi ge oss i kast med allt ogräs i trädgården. Några timmar i solstolen ska förhoppningsvis också hinnas med.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!