tisdag 16 maj 2017

Med selektivt fokus på vår natur


Det blir inte alltid som man tänkt, det är så sant som det är sagt. Igår missade jag återigen träningen p g a ett möte som drog ut på tiden. Lite skönt var det ju att slippa träna men ändå frustrerande för jag vill ju egentligen men latmasken bor konstant i min kropp.

Nåja, istället för träning så blev det lite arbete i vår trädgård när jag kom hem. Det var en härlig kväll, vindstilla o skönt, maten intogs på altanen o sen gav jag mig på ogräset i våra rabatter. Det är ständig kamp.


Helt plötsligt fick jag för mig att ändra läge på kameran i mobilen. Lat som jag är så kör jag alltid med auto-funktionen men nu testade jag selektiv focus. Det blev så mycket bättre. Äppelträdet står i knopp och plommonträdet har nästan blommat över. Båda är lika vackra ändå.


Idag jobb på mitt hemma-kontor. Jag kör flitigt med mina morgonpromenader. Denna veckan 11 grader istället för fyra som det var förra veckan. Det är så mycket bättre. Idag unnade jag mig dessutom en lunch-promenad. Vardagsmotion när den är som bäst.

Väderleksprognosen kollas flitigt inför helgens vistelse på Väderön. Ena stunden ser det dö-tråkigt ut, andra stunden ser det helt fantastiskt ut. Det får väl bli som det blir. Storm ser vi ut att slippa i alla fall. Det är gott så.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!