lördag 30 december 2017

Fredagkväll i Lauderdale by the sea


Igår kväll föreslog syrran att vi skulle gå ut o äta i Lauderdale by the sea o vilken fullträff det blev! Här nere är i i princip varje dag när vi är på stranden men att se julbelysningen i nattmörker var ju verkligen effektfullt! Inte hade vi fattat att Aruba var så dekorerat. Jösses med belysning o jösses så vackert.Middagen på The village grill var också en riktig höjdare. Jag åt entrecote med grönsaker o coleslaw. Tyvärr var coleslawn allt för söt för min smak. Syrran påstår att de sötar all coleslaw här. Kan det verkligen vara så? Inte gott i alla fall. Köttet o grönsakerna var dock desto godare.

På fredagkvällar är dessutom en gata avstängd och olika live-band står här o spelar. Igår var de riktigt, riktigt bra och spelade väldigt varierad musik. Syrran var t o m uppe o dansade en stund. Härligt!


Dagens startade som vanligt med en powerwalk. Idag återigen på egen hand då mannen valde att springa. Idag kom jag ihåg head-setet så med bra musik i öronen gick träningen lätt.Igår morse var det faktiskt mulet en stund så vi startade dagen med lite shopping innan vi begav oss till stranden. Det blev en del...en klänning från Ralph Lauren, byxor o tröja från Calvin Klein, 2 par fantastiska skor...en extra väska för att kunna få med allt hem....tja shoppingen börjar kännas riktigt bra nu! Klänningen ser ni ovan och byxorna o tröjan nedan.


Igår fick vi också iväg mamma till frisören som både klippte o gjorde slingor. Vi fick hem en helt ny mamma! 10 år yngre minst! Jösses vad en klippning o lite färg kan göra underverk o mamma är så nöjd.


Så mycket folk som det var på stranden igår, det har jag nog aldrig sett här förut, Det var folk överallt o faktiskt lite partystämning på fredag eftermiddagen. Jul o nyår måste verkligen vara högsäsong här.


Ännu en bok lästes ut häromdagen och är nu överlämnad till syrran. Lyckans hjul av Kajsa Ingemarsson. En bok om relationer mellan kvinnor i olika åldrar som jag kan rekommendera.

"I ett idylliskt villaområde utanför Sävesta, en mindre stad i Mellansverige, bor Miriam, Nina och Ellinor - tre kvinnor i olika åldrar och skeden i livet. Miriam är hemmafru med två utflugna barn. Nina är frisör och frånskild ensamstående mamma till en tonårsson. Ellinor är en ung mammaledig jurist som just flyttat till Sävesta när hennes man fått ett attraktivt jobb där.

Tillvaron är lugn och till synes händelselös. Så flyttar en mystisk kvinna med märkliga vanor in i ett av grannhusen, vilket får de tre kvinnorna att sluta sig."Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!