måndag 1 januari 2018

Happy new year!!


Jo aporna finns på riktigt! Häromdagen hittade vi dem när vi strosade omkring på Las Olas Boulevard nere i downtown Fort Lauderdale. Enligt prognosen så skulle solen strålat hela dagen i förrgår men så blev det inte. Det blev vår första helmulna dag här o kallt var det också. Det var tröja o byxor på. Sista dagen med hyrbil så då passade vi på att köra omkring men det var nog sista gången jag går på Las Olas, förra gången vi var där med barnen så var det också svinkallt (typ 2005??), alltså är det nog alltid svinkallt på Las Olas😜


Ett utav mina nöjen när vi är på semester är att spana in byggnader. Den amerikanska arkitekturen tilltalar mig mycket, snirkligt, utsirat o detaljerat. Visst finns det betongbunkrar även här men de är  verkligen sällsynta. 



Under gårdagens morgonpromenad spanade jag verkligen in olika hus. Älsklingen traskade helt sonika vidare varje gång som jag stannade upp för att ta kort. Jag fick sen jogga för att komma ifatt. Ett inte helt fel sätt att träna. Alla sätt är väl bra utom de dåliga.





Om lördagen var dålig rent vädermässigt så var gårdagen desto bättre. Efter den dagliga powerwalken och efter att ha lämnat tillbaks vår hyrbil, så tillbringade vi hela vår dag vid poolen. Helt ljuvligt!


Nyårsafton o vi var 6 timmar efter Sverige. En bra tanke för dagen var att vi kunde skåla in det nya året redan kl 6 på kvällen här i USA när det i Sverige blev nytt år. Så blev det inte. Vi gick istället ut på "after... what? pool" och sen åkte vi hem och åt nyårsmiddag tillsammans. Gott o trevligt o helt plötsligt var jag inte tröttast av alla. Kanske för att jag igår morse sov till kl 6, kanske även för att jag sov nästan en hel timma vid poolen i  Nu blev det så att jag satt helt ensam kvar (fullständigt otippat!) och firade in det nya året! Happy new year!!!



Klänningen  för kvällen är en skapelse av Tommy Hilfiger. Givetvis inte årets modell men vem bryr sig? Jag köper gärna märkeskläder även om det är "past season" om jag bara gillar det. 48 dollar för kvällens outfit o jag bara älskar den! Min getingklänning kallar jag den. Min man associerar till Ricky Martins "She bangs" "she looks like an angel but stings like a bee" 😂😂😂


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!