fredag 2 september 2011

Nu mår jag bra igen

Dagen började bra redan på jobbet. En f d chef, en mycket uppskattad sådan, kom på besök! Så himla roligt att se honom igen! Sedan rullade det bara på.



Tänk vad en pratstund med mamma-dotter-snack över en kopp kaffe och en helt underbar brownie med hallon o vispgrädde på Skånskan kan göra för humöret:)) Det här skulle jag behöva oftare. Man kan inte bara jobba, äta, sova, jobba, äta, sova. Det blir för tråkigt.



Den efterföljande shoppingen gjorde dagen ännu mer fullbordad. Det här är en ny blomkruka att ha på jobbet. Dumsnål som jag är så köpte jag bara EN idag, tänkte att sen kan jag köpa fler vartefter, typiskt mig...



Lila linnekavaj, förut 499, nu 199. Dagens fynd nr 1.


Klänning förut 499 nu 150, dagens fynd nr 2:))


Handgjort blomsterljus, så vackert så det gick bara inte att låta bli, förut 69, nu 34,50.



The Body Shop som hade den goda smaken att ge mig 100 kr i födelsedagspresent att handla för. Det blev bodybutter, tvål o parfym med vaniljdoft. Min favoritdoft över allt annat. Fick dessutom prov på ny handcreme och kajal.



På vägen hem funderade jag starkt på att ge mig ut o jogga när jag kom hem. Väl hemma o med all mat o alla saker uppackade så tänkte jag om. Skål på er mina vänner, det är fredag!!
Published with Blogger-droid v1.7.4

2 kommentarer:

  1. Skål på dig med;)
    Härligt med shopping och mor/dotter fika.Fina fynd du gjorde=D
    Kram

    SvaraRadera
  2. Vilken DAG !!!
    gillar verkligen klänningen :)

    Ha en skön lördag.

    kram

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!