fredag 13 januari 2012

Ett långsamt farvälKvällens middag, jo där är faktiskt lax under romsåsen, tillsammans med sugarsnaps, sparris och rädisor. Återigen en god måltid.

Lika glad som jag är att slippa de långa tisdagarna på mitt nya jobb, lika ledsamt är det att mista de korta fredagarna. Plus o minus förhoppningsvis blir det ändå balans. Veckohandlingen blir enklare, den görs på vägen hem, vägen som jag ändå måste köra, så skönt.

8 arbetsdagar kvar, tiden rusar iväg. Jag ser framåt med glädje men vemodet över att mista goa kollegor finns där givetvis också.
Såg ni förresten Biggest loser Sverige igår? En man som gick ner 16,1 kg!!!! På en vecka!!! Helt otroligt. Två tjejer som gick ner mer än 7 kg på en vecka. Jag undrar jag vad de ätit innan?

Ikväll blir det nog till att sova i soffan. Tonårsmamman är taxichaufför. Det är bara att rätta in sig i ledet och invänta samtalet. “Mamma, kan du hämta mig nu.” Det gör jag så gärna.

7 kommentarer:

 1. Känner igen känslorna om att lämna en arbetsplats.
  Trevlig Fredag

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hoppas att även du hade en trevlig fredag!

   Radera
 2. Förstår att det känns vemodigt! Jag hade det riktigt bra på mitt förra jobb. 4 dagarsveckor. Ledig varje måndag. Men det fick man vara utan när man fick det nya. Nu får man jobba 5 dagarsveckor istället. Sånt är livet ;)
  Hoppas du kommer trivas jättebra istället..

  Kramisar

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, nu får jag längre till jobbet så dagarna blir längre men man kan inte bara vara bekväm! Jag tror det blir bra!

   Radera
 3. Förstår att du vill hämta- det vill jag också när dom ringer mig.

  Jag har skrivit in obetald taxichaufför i mitt CV numera ;-)

  Återkommer till min fina award jag fick av dig under helgen.....hinner inte nu måste tentaplugga.
  Men jag är glad och stolt över den. Men jag vill hinna skriva ett fint inlägg om det. Och numera blir det bara slarv fram tills tentan är inlämnad.

  KRAMKRAM

  SvaraRadera
 4. Iiiiii vill inte att du slutar. Var ska jag nu "gnöla"?

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!