tisdag 31 januari 2012

Lite lyx i tillvaron

Uj, vad fort en dag går! 3 timmar hos frissan, avkopplande så det bara dånar. Slingor och klippning, skvaller och trevliga samtal. En riktigt bra dag. (Notera de lila rosorna på tunikan….)

Efter det en powernap i solariet o sen hämta tårta på bageriet (idag bakar jag inte!). För sista gången gick jag in på mitt gamla jobb med nyckel, en nyckel och en legitimation som nu är återlämnad. Det känns vemodigt.

Tårtan överlämnades men jag gjorde att aktivt val att INTE stanna och fika tillsammans med dem. Jag VET att jag hade ätit säkert 3 bitar utav den goda Princesstårtan om jag stannat. Då var det bättre att åka, tyvärr. Hoppas att den smakade!

Den här fina kaffemaskinen pryder nu sin plats i köket. Min avskedspresent från jobbet som jag är sååå lycklig över! Nu kan även jag lätt trycka i en kapsel o göra mig en kopp kaffe, snabbt o lätt. Den som vill göra cappuccino, choklad eller te kan göra det. Lite lyx i tillvaron. En mycket bra avskedspresent som dessutom gör att jag påminns om mina goa kollegor varje dag i köket.

Äldste sonen sover hemma hos mamma ett par nätter innan han flyttar för gott. Med ett snett leende frågar min 27-åring ikväll innan han åker iväg till en kompis: “När måste jag vara hemma mamma.” Han är för go min son!

 

6 kommentarer:

 1. Så fin du blev. Och rosor såklart. Du lämnar jobbet med flaggan i topp! ;-)

  SvaraRadera
 2. Du blev ju super fin. Låter som en bra dag.

  Mysigt med en son som sover hemma fast han är 27...I wish....Han fick väl klara besked om att han skulle vara hemma senast 23?

  Lycka till imorgon.

  KRAM

  SvaraRadera
 3. Jättefin är du.
  Nu framkalla du minnen från när jag ett par dagar "bodde" hos min mamma innan jag flyttade till Sydafrika och jag var då 38 men mamma är alltid mamma och man hade den känslan och respekten och hoppades att man inte kom hem för sent :)

  SvaraRadera
 4. Att kunna ta en snabbkopp är guld värt - bra present!

  Kram

  SvaraRadera
 5. Så fin du blev i håret och tre timmar hos frisören DET var lyx ;)

  Han sonen var rolig han. Tur att de har humorn kvar i alla fall.

  Hälsningar
  Yohanna som skickar med en länk till veckans real life om du skulle bli sugen på att hoppa med:
  http://yohannailaspalmas.webblogg.se/2012/january/real-life-en-doft-fran-forr.html

  SvaraRadera
 6. Jättefint i håret.
  Vilken underbar avskedspresent, den kan du njuta äv länge!
  Kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!