onsdag 1 februari 2012

Är jag i himmelen?

Förväntansfull står jag i kylan, –10, och tittar rakt ut över torget på min nya arbetsplats. Rådhuset, den vänstra byggnaden mitt över torget, där ska jag förhoppningsvis husera ett bra tag framöver. Mer centralt än så kan det knappast bli. Tänk er att kliva rakt ut i shoppingkvarteren varenda dag. Halleluja moment!

Vi var två stycken nya som började idag. Jag fick minsann en egen “kuppe”. Ett alldeles eget gigantiskt stort rum jämfört med vad jag varit van vid. En stor välkomstblomma stod välplacerat på skrivbordet. En gest som gör att man känner sig väldigt välkommen till jobbet.

Här huserar jag nu. En dator fanns det minsann med tillhörande inloggning som fungerade direkt när man kom. Jag är imponerad. En mapp med ett välkomstkit med nyttig information. Min nya arbetsgivare hade förberett väl. Jag kände mig mycket välkommen och efterlängtad. Hoppas bara jag kan infria deras förväntningar.

Utsikt från mitt rum. Jag är placerad precis mitt emot min optiker och snett mitt emot skoaffären Yvonne:)

Bilfärden på morgonen, 37 minuter, kändes inte alls betungande, tvärtom om, bara kul att äntligen hinna lyssna lite på radio på vägen till jobbet. Förut har jag bara hunnit lyssna på en låt o så vips har man varit framme.

Dagens lunch, Ceasarsallad på Plaka o sen raka vägen ut i shoppingträsket. Fyra affärer hann jag minsann med:) men jag köpte inget, inte idag….

Det blev sent innan jag kom hem förstås. Idag fick träningen stå tillbaka igen. Vi har spikat lister och monterat säng hela kvällen. Jag vet att ni väntar på att få se resultatet men än finns det detaljer att fila på. Bilder kommer i sinom tid.

Den nymonterade sängen väntar på mig. Godnatt mina kära vänner. Vi hörs imorgon!

 

8 kommentarer:

 1. Det låter jättebra!
  Och du får ju din "träning" ändå när du spikar och monterar! :)

  SvaraRadera
 2. Hurra vilket välkomnande! Det är du värd! Ser toppen ut. Bodil

  SvaraRadera
 3. Ohh vilken bra start och skönt när allt funkar direkt och att de hade förberett.

  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig start!
  Tur att inte jag jobbar i ett shoppingströk så shopping galen som jag är! :)
  Fortsatt lycka till!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Åh, tänk att få ett sådant välkomnande. Det har jag aldrig varit med om. Tycker man får fixa det mesta själv. Jag förstår att du känner dig välkommen. Hoppas att du ska fortsätta att trivas lika bra.
  Kram

  SvaraRadera
 6. Vilken bra start och det låter verkligen lyxigt att ha ett eget kontor för mig som har folk och liv runt omkring mig hela dagarna.

  Lycka till med det nya och hoppas att själva jobbet också blir lyxigt!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Välkomstkit... det låter som julafton!
  Lycka till med nya jobbet,
  Kram

  SvaraRadera
 8. Låter som om du hamnat i Mecka. Så roligt att dom tar så väl hand om dig. Är säker på att du kommer infria alla deras förhoppningar och mer därtill.

  KrAm

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!