tisdag 27 mars 2012

Denna ljuvliga vår

Idag var det ombytta roller. Hemma, en morgon med strålande solsken, traktorn var redan i full fart på åkern innan vi åkte till jobbet. I Halmstad var det dimmigt, rått, kallt o lite trolskt.

En andfamilj kilade raskt över gatan med risk för sitt liv mellan bilar och bussar. Den här gången gick det bra.

Idag blev det återigen en lunch tillsammans med maken o sen lite strosande i solskenet på gatorna med ett o annat nedslag i en o annan klädbutik (inget Clas Ohlsson idag:). Jag lyckades t o m locka honom till lite nya klädinköp. Män behöver pushas lite ibland!

Inte mindre än 3 tårtor serverades på eftermiddagen på jobbet när en kollega avtackades inför pensionen. Jag stod ståndaktigt emot. Idag var karaktären på topp.

På vägen hem blev det givetvis mera blominköp. När jag kom hem blev det först en joggingrunda i solskenet tillsammans med Lexie och sen kom planteringsspaden fram.

Vilken lycka när man äntligen får lite vårfint i fönsterlådor och urnor.

Halv 8 blev det äntligen lite mat. Stekt torsk med smält smör och kokt ägg på en salladsbädd. Det känns som en bra avslutning på dagen, denna ljuvliga vårdag.

O så har dottern lurat mig till att åka till Gekås på fredag. Lönevecka och påsklovet börjar och så en fredag…Där kommer nog inte alls att vara mycket folk….men det blir härlig mamma-dotter-tid o kanske lite övningskörning. En dag jag ser fram emot! Det är en bra vecka det här, i allra högsta grad.

4 kommentarer:

 1. Japp jag stekte riven blomkål, finhackad purjo och paprika, sen kryddade jag med chiliflakes, cayennepeppar, flingsalt och svartpeppar.
  Riktigt gott! Testa :)
  Kramar

  SvaraRadera
 2. Åk dit lite senare på eftermiddan, då har många morgonpigga gett sig av.

  SvaraRadera
 3. Lurat? Man luras inte dit, man åker till Ullared med glädje =)
  KRAM

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!