fredag 30 mars 2012

Städning, vakthundar, platt fall, akututryckning, panikångest o övningskörning

Vilken dag!  Det började redan i morse. För första gången sen jag började mitt nya jobb så blev jag sen. Ja, inte för att det gör något mer än för mig själv eftersom vi har flextid men i MIN värld så ska jag vara på jobbet strax efter halv 8. Det lyckades inte idag. Eftersom jag var sen och jag och yngsta dottern skulle iväg till Gekås efter jobbets så fick det återigen bli parkering i Torggaraget.

När jag är på väg ner i garaget så ringer mobilen. Jag tittar på displayen, det är städfirman. De ringer och meddelar att hunden (Lexie) släpper inte in dem (duktig vakthund!!). Vad nu?? Lexie ska inte vara inne vid den här tiden! Jag ringer snabbt svärmor som ändå var på väg ut för att hämta tidningen och ber henne släppa ut Lexie. Nu snurrar det i huvudet. Varför är Lexie inne? Lilla A måste ha försovit sig….jag ber “farmor” att väcka sitt barnbarn. Givetvis var det så att han sov, men han hade sovmorgon o det hade han inte talat om….Det är möjligt att han meddelar det nästa gång….

När jag slutat jobbet och vi var på väg till bilen i Torggaraget så stirrar jag rakt fram mot biltvätten som finns där nere för att se om de annonserar några priser. Jag ser mig inte för och trampar rakt ner i en ränna och faller handlöst rakt fram, dunkar i knät men hinner ta för mig med händerna. Första tanken “Såg någon mig?”. Säkert de i biltvätten, kanske fler. Dottern sa att jag såg helt utvecklingsstörd ut med glasögonen nedhalkade på näsan….

På vägen till Gekås fick dottern ett utmärkt tillfälle till övningskörning. Övningskörning är inte mammans starka sida. Klena nerver. Tur att denna telning är den sista att övningsköra med. Det andra har inte alls varit förtjusta i att övningsköra för mig. Jag är alldeles för nervös.

Nåväl, på vägen kommer helt plötsligt, som från ingenstans, två stycken polisbilar farande bakifrån i full fart med blåljus o sirener. Nu blev mamman väldigt nervös, så nervös att hon tog tag i ratten…..nerverna utanpå….tur att dottern behöll sinnesnärvaron och att hon behöll bilen på vägen…. En otäck upplevelse….

Mycket shopping blev det i alla fall men varför ska det där godiset ligga där o fresta vid kassan?? Nä jag köpte inte, tro inte det, men visst är det en dum placering?

Vi har haft det sååå mysigt i eftermiddag, jag o dottern. Riktig kvalitetstid med shopping, fika och övningskörning. En underbar dag i mitt liv.

På vägen hem åkte vi och hälsade på mina föräldrar, mera övningskörning på okända vägar, lika trevligt som alltid o så slank det ner ett par småkakor av bara farten. Hur svårt kan det va, att bara låta bli liksom??

Naturligtvis så valde jag en LILA kundvagn på Gekås, vad annars:)

Biggest loser-finalen har jag sett nu ikväll sen jag kom hem. Vilka kämpar! Attans vad snygga de blivit, vilken prestation! Men nu säger jag tack o godnatt för ikväll. Jag är såå trött!

419182_10150703272285560_207637710559_11583825_2127105749_n

6 kommentarer:

 1. Holy cow! Vet inte vad som var värst..hu ratten definitivt! Hoppas inte knäet är blått imorgon.

  SvaraRadera
 2. Ullared har jag aldrig varit på och ja vet ej om ja vågar bege mig dit då man hör om all stress och sådär =/

  ha en fin dag

  (Vill tipsa om en tävling där jalottar ut 300kr presentkort från belysningsdesign =)
  http://shapeful.vimedbarn.se/vinn-ett-presentkort-fran-belysningsdesign/ )

  SvaraRadera
 3. Men gud vilken dag du haft, blir svettig bara av att läsa om den. Jag är grymt imponerad av Biggestlooserdeltagarna men är så knäpp att jag alltid mofflar i mig massa godsaker när jag tittar på sådana program. Borde man inte bli inspirerad?

  SvaraRadera
 4. OMG, vilken dag. Du måste ha somnat ovaggat.
  Kramar

  SvaraRadera
 5. Jag vågade inte skriva nåt om denna finalen - kommer ju ihåg hur det gick i den amerikanska finalen ;)

  SvaraRadera
 6. Hahahaha, vilken dag! Hoppas knäet klarade fallet ok, att dottern vågar övningsköra mer med dig och att du gjorde bra fynd på Gekås!

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!