söndag 4 mars 2012

Rom i påsk o potatis i jorden?

På dagens promenad fick vi minsann syn på ett stycke plastad jord. Är den första potatisen redan satt?? Den 4:e mars?? Det ser onekligen ut så. Det kan nog bli tidiga färskpotatis i år.

Dagens motion fick bli en promenad på 1 timma och 10 minuter tillsammans med man och hund. En sådan där mellandag, cirkelträning igår, cirkelträning imorgon, idag får musklerna återhämta sig.

Semester

Hela denna dag har för övrigt ägnats åt reseplanerande. Jösses vilken tid det tar! Så mycken surfande hit o dit men nu är det bokat! Det blir Rom i påsk! O då snackar vi inte äggtoddy! Vi snackar storstadssemester. Italien och Rom. Jag har aldrig varit i närheten av Italien så det blir en ny erfarenhet. Oj vad jag ser fram emot detta. På påskaftons morgon lyfter vi och stannar 4 nätter och 4 dagar för att utforska denna historiska stad. Jag bara längtar!

En sak bekymrar mig förstås. Träningen och vikten….en ny intensivkurs är då påbörjad och så missar jag 3 träningstillfällen för att istället vara i Italien för att äta och dricka gott….det kommer inte att gå väl… jag vet hur det brukar vara men det MÅSTE GÅ!!! Jag måste kunna åka på semester utan att gå upp i vikt!

En sak som är bra med storstadssemester är att för oss är det förknippat med promenader. En storstad utforskar man bäst genom att gå och gå och gå.

Hotelltips i Rom?? Sådana mottages tacksamt!

4 kommentarer:

  1. Åh vad härligt!! Rom! Inte alls avundsjuk! ;)

    SvaraRadera
  2. Nä, nu blir jag avis!! En av mina drömmar är just att få åka till Rom under våren! Hoppas jag får samma möjlighet en vacker dag! Italien är underbart om du frågar mig! Älskar maten och miljöerna!

    Kramar

    SvaraRadera
  3. Vad härligt!! Vad avis jag blir Rom är en av mina favvis städer=D
    Här är lite tips om Rom:http://systerystersdagbok.blogg.se/2011/may/utkast-maj-23-2011.html#comment
    Samt inlägg från Rom 2010-05-17
    Jag tipsar om både hotell o sevärdheter och favviskrogar;)
    Vill du gå mycket? Åk till Vatikanstaden och klättra upp för alla trapporna i kupolen (mjölksyrevarning;)Kör därefter sixtenska kapellet;))På en o samma dag PHU!!
    Kram

    SvaraRadera
  4. När det lanserades 2005 ansågs det vara en av de mest komplicerade rolex replica klockorna i sin tid på grund av dess geniala designfunktioner. Medan sedan dess har det funnits många unika innovationer, som har lett till att denna titel har överförts till andra framgångsrika klockor, har Tour de I’le ett pris på 1,5 miljoner dollar. Några av de extraordinära funktioner som denna klocka har är förmågan att berätta soluppgången och solnedgångtiderna tillsammans med månfasen. Den har också dubbla tidszoner och en minutrepeater.

    SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!