söndag 6 oktober 2013

Hemlarm via Verisure o Words in a pic

Hund, Golden, Berner

Det som vi pratat om så länge är äntligen signerat o klart. Ett hemlarm ska äntligen installeras i vårt hem. Efterlängtat av mig även om vi har den här rejäla väkthunden också till hjälp.

Trädgård, damm, trädgårdsdamm, vatten

Min käre son är nu färdigutbildad säljare för Verisure (som är det nya namnet för Securitas direkt). Antagligen fanns det en mening med att vi har väntat med att installera larm. Undermedvetet har vi kanske väntat på detta så att han får fördel av installationen:-)

IMG_20131005_235617

Alla jag känner är väldigt välkomna att kontakta honom (eller mig för kontaktförmedling) om ni är intresserade av att veta mer. Om ni funderar på larm så kan ni gärna få gynna honom istället för någon annan. Att det dessutom är det största märket på hemlarm i  Sverige är ju en stor trygghet. Hans främsta försäljningsområde kommer att vara Varberg o Falkenberg så bor ni där så är chansen stor att ni får ett besök.

IMG_20131005_122517

En trevlig helg som har gått allt för fort. Trädgården har blivit höstpyntad, alla fönster har blivit putsade (det du mamma;-) o så har vi haft trevligt umgänge med sonen och hans underbara flickvän.

2013-10-05 12.10.46

Idag stressar vi runt inför kvällens konsert i Falkenberg Pianohjältar med min kusin Mats o så inför älsklingens avresa imorgon bitti till Quito, Ecuador. En långväga jobbresa som lämnar mig ensam på hemmaplan en vecka.

2013-10-06 11.13.57

Words in a pic lurade svärdottern in mig på o nu sitter jag fast….Vad ska det sista ordet bli?? HJÄLP!!!! o så skulle jag lägga till länken till Words i a pic o hittade svaret:-) Det finns alltså en fusksida…..

6 kommentarer:

 1. Vilken härlig helg du har haft! Words in a pic har jag inte ännu provat :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det har varit en riktigt bra helg! Words in a pic är väl lite kul men inget jag fastnar för så länge tror jag.

   Radera
 2. Words in a pic går bra att spela på datorn, men på telefon har jag gett upp

  SvaraRadera
  Svar
  1. På min mobil funkar det alldeles utmärkt men är väl bara så där kul.

   Radera
 3. Vi har hemlarm från Securitas sedan många år, är nöjda med det. När vi flyttade så blev det et avbrott på några dagar innan vi fick installerat o klart i nya huset.. det kändes nervöst. Man vänjer sig snabbt!

  SvaraRadera
 4. Fokuserad... ;-)

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!