onsdag 28 mars 2012

Sitter på undantag


Ikväll har jag valt ensamheten i undantaget. Jag sitter o tjurar i ungdomsrummet tillsammans med Lexie. Underbara Lexie, mitt bästa sällskap. Mitt sällskap här ute vid gamla sunkiga stationära datorn.

Resten av familjen sitter inne i fina, goa soffan med "min" dator o tittar på Viasat on demand på någon dum sport där fåniga män springer omkring och jagar en boll. Det är inget för mig! Fotboll e pest!

Hela dagen har jag känt mig förkyld, halvfebrig och eländig. Den ena treon efter den andra har slunkit ner. Trots det gav jag mig iväg på träningen ikväll. Krafterna fanns där inte riktigt men jag kämpade på. Jag gjorde mitt bästa. Nu återstår bara att se om jag blir bättre eller sämre. Det sägs att det inte är farligt att träna om man är lite förkyld, bara man inte har ont i halsen, o det har jag inte.

En helt vanligt, tråkig dag i mitt liv. Alla dagar kan inte vara lika händelserika. Det är i alla fall Greys Anathomy på tv. Dagens höjdpunkt!

Imorgon e en annan dag.

3 kommentarer:

 1. Idag är vi pissemyror.....fast imorgon är det bättre igen.

  Kram bästaste....

  SvaraRadera
 2. Hoppas du vaknar frisk imorgon!

  Greys!! Yeyh! Spelat in och ska se det nu! Hoppas det är ett bättre avsnitt än sist!

  SvaraRadera
 3. Krya på dig! Jag har halsont och har därför "bara" promenerat i 1 1/2 tim idag, i spöregn!! Nej, ingen vidare dag, i morrn blir det väl bättre :)

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!