söndag 11 mars 2012

Underbara, ljuvliga morgon!

Smartare

Ute strålar solen från en klarblå himmel. Idag är humöret på topp! Nu är det långt ifrån torsdagens snö o elände o gnäll. Nu mår jag bra.

Söndag, denna ljuvliga söndag. Jag har legat länge (halv 8…) o läst ut min senaste bok, “Hej, mitt namn var Elton Persson” av Martin Svensson. En bok som väl handlar om hans tid som flickidol och tiden som gift med Dilba. Jag kan inte tänka mig att Elton är någon annan än Martin och att Någon är någon annan än Dilba. En tragisk historia med mycket sprit o knark o elände. Jag hoppas han mår bättre idag den lille killen som sprang o lekte på samma gata som jag bodde på i Varberg när han var liten.

432153_338455949540750_244753448911001_961223_1466185029_n

Ännu en kravlös söndag. En löprunda, det ska det bli! Måste testa mina nya byxor. Kläderna ska strykas, det vet jag säkert. O så kanske en stund i solstolen, hoppas kan man alltid.

Detta var mina planer för dagen. När mannen kommer upp är det möjligt att jag har helt andra planer som jag bara inte vet om ännu:)) Men än så länge är huset tyst o lugnt. Jag sitter här med min äggröra och min kaffekopp och bara njuter av stillheten och lugnet.

Sonen ringde mamma både fredag o lördag, då vet man att det gått bra i fotbollen:) Han hade gjort mål i träningsmatchen i sitt nya lag igen, Falköpings FK.

Livet e på topp!

5 kommentarer:

 1. Ha en fin söndag. Kramen

  SvaraRadera
 2. så coola kort!
  en underbar söndag är det juh... iofs.
  bara jag som vårdeppar dock :/
  kram från dalsland//

  SvaraRadera
 3. Snö ska man åka till, inte bo i....
  Den är vacker på bild och kan gå an när man inte behöver jobba.
  Men där man bor ska solen alltid lysa och det ska vara tjugo grader varmt varje dag.

  SvaraRadera
 4. Låter som en skön söndag=D
  Hade ingen aning om att Martin sysslat med sprit o droger, eller var det Dilba?

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!