torsdag 12 april 2012

Är huvudet dumt så får kroppen lida

2012-04-07 06.58.57
Från Köpenhamn…

Efter en hel dag på jobbet så blev det dags för första joggingturen sen vi kom hem. I och för sig har jag ju bara ätit 3 1 pizza och 4 1 glass och en massa 1 glas vin men det verkar ha satt sig ändå….Nu får vi motionera på. Ny rekordtid, bara 3 sek snabbare än förra rekordet men allting räknas, jag tävlar mot mig själv!

2012-04-07 10.56.56
Till Rom….

Jag tror minsann att vi tog våren med oss hem! Idag har det varit soligt o skönt och jag såg folk som satt utomhus och åt lunch, inte illa, det tar sig!

2012-04-07 12.50.15
Utsikt från vårt hotellrum, här åt vi lunch första dagen.

Nu är alla väskorna uppackade och tvättmaskinen fullmatad för fjärde gången idag. Huset uppröjt o i ordning inför helgen. Nu sitter vi bara och drömmer oss tillbaka, fullmatade med minnen. Ni kommer att bli fullmatade med mina bilder från Rom den närmsta tiden är jag rädd för, så mycket minnen. Så många Smart-bilar som jag sett i Rom har jag aldrig sett i hela mitt liv. De parkerar på längden o tvären o dubbelparkerar, helt sjukt!

2012-04-07 16.57.47

Ibland är det bra att komma bort för att inse hur bra man har det här hemma. Ibland kan man undra om vi inte har det lite FÖR bra här i Sverige. Allting är så tillrättalagt, snyggt o städat, handikappanpassat och tillgängligt för alla. I Rom är det skitigt o stökigt och bullrigt. Går man över gatan på ett övergångsställe så är det med livet som insats. Tro inte att det är bilfritt bara för att det är grönt ljus. Ska du gå på toa på en restaurang är det oftast nerför en massa branta trappor, sen kommer du till en halvskitig toalett utan toalettring o det funkar det med. Vi är allt bra bortskämda. Så är det bara.

2 kommentarer:

 1. Ny rekordtid - heja dig! Inte illa direkt efter semestern!

  Åh, en sån liten och parkeringsvänlig bil vill jag också ha! Haha, mitt stora fula beiga Kinderägg är ingen hit i stans små rutor...

  Och ja, visst har vi det bra! Ändå gnälls det en massa... ;)

  Kram!

  SvaraRadera
 2. Åhhh Rom!!!!! Visst är det massor av bilar och stök och bök...men älskar i alla fall Rom! Den goda maten, vinet och alla människor! ...och viss tär vi bortskämda här hemma med allt !

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!