fredag 13 april 2012

Det är bara slöjan som fattas

2012-04-07 13.40.54

Min man går väldigt fort. Jag hinner inte med. Alltid när vi är ute o går så kommer jag småspringande två steg efter. Jag brukar säga till honom att det är bara slöjan som fattas för att folk ska ta mig för en muslimsk underdånig hustru som följer sin man på behörigt avstånd…..Det är väldigt irriterande! Jag brukar få dra honom i armen eller ropa på honom men snart är han där framme igen. Grrr!

2012-04-07 13.59.102012-04-07 14.10.47

Sista dagen gjorde vi till stora shoppingdagen (jag småsprang 2 steg efter….). Älsklingen tröttnade snabbt och gick iväg på egen hand 1 timma. Sen kom han tillbaks, o då tog det fart! Vem tror ni det var som shoppade??? Ja, inte var det jag inte. Jag hittade EN blus!! medans han köpte jacka, skjorta, tröjor, piké, you name it! Det är väl typiskt? Igår var jag tvungen att gå ut på lunchen o köpa en klänning (klicka för att se) som kompensation;) Första gången någonsin som jag köper kläder Indiska. Jag gillar blommigt!

2012-04-07 14.16.572012-04-07 14.20.04

Dagens bilder kommer från Piazza Venezia i närheten av vårt hotell. Även där var många trappsteg. Dessa underbara trappsteg som visar sig ha gjort underverk. Efter gårdagens “flygsvullenhet” som nu har försvunnit så visar det sig att jag har varit på semester och tappat ett halvt kilo i vikt!!! Halleluja moment!! Det har aldrig hänt förut!

Morgonstund har guld i mund men va f-n, halv 4 på morgonen??? Ja sen dess har jag varit vaken. Vi får väl se hur pigg jag e ikväll…..

6 kommentarer:

 1. visst är det skummt det där med Rom och vikten. Hade samma upplevelse när jag var där åt och drack hur mycket som helst och ändå visade vågen på MINUS måste vara alla dessa trappor.

  Ha en skön helg

  Anna

  SvaraRadera
 2. Härligt med minus! :)
  Och vilken snygg klänning :) jag älskar Indiska!

  SvaraRadera
 3. Haha, känner igen känslan av att alltid gå bakom sin man, "blir galen" Måste dom alltid gå så snabbt!
  Grattis till viktnedgången, hur var matupplevelserna i Rom för er? ( jag har ätit den äckligaste maten där, men även en av de bästa där)
  Klänningen var skitsnygg!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Snyggt!
  Här är det jag som tar täten när vi (de få gånger det händer) är ute och går tillsammans. *s*

  Nu e de fredag!! :-)))
  Kram

  SvaraRadera
 5. Fina bilder och grattis till minuset!

  Kram

  SvaraRadera
 6. Å lyckost som varit till Rom och Italien. Har själv inte varit i Rom men ett flertal gånger i norra Italien. Våran ort har en vänort där och jag har haft glädjen att få utbyte av detta. Sedan har jag varit på studieresa inom agroturismen,mycket spännande. Fick en hint om att det kan bli södra delen nästa år kanske. Älskar Italien.

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!