onsdag 18 april 2012

Bygglov, återfall o träning

Går på nerverna

Idag har jag känt mig som en riktig pissråtta igen. Det var en sån dag. Hängig eländig trött, förkyld. Insomningsrisken var stor under de dryga 5 milen hem. Hungern har rivit o slitit i min kropp hela dagen. Vissa dagar känns det som om jag aldrig blir mätt, andra dagar står jag mig hur bra som helst. Idag var jag hungrig hela tiden. Det blev faktiskt ett fullständigt “bryt” på vägen hem. Jag svängde in om McDonalds den närbelägna salladsbaren och beställde en påse friterade lökringar och en påse friterade jalapenos en sallad…..Åh vad nöjd jag är med mig själv nu!! Jösses vad bra viktnedgången kommer att gå denna veckanÄngel På lunchen var jag faktiskt ute o köpte en chokladbit frukt också….En riktigt dj-la bra dag! Vet inte när jag senast hade en sådan dag. 1988 på hösten kanske….Känner mig som en alkoholist som fått återfall. Varför??

Wheres the food

Nåja, trots allt så masade jag mig iväg till kvällens styrketräning efter att först ha sovit en halvtimma när jag kom hem. Ynklig kände jag mig även där men tränade gjorde jag trots allt.

cats_62

Onsdag, en omöjlig tv-dag. Bygglov, Arga Snickaren o ett trädgårdsprogram. Vad ska man välja? Det blev Bygglov, som om man inte fick nog på dagarna:) Yrkesskadad…o sen vad blir det sen? Greys Anatomy eller fotboll? Jag är rädd för att jag förlorar…älsklingen vinner o min dag fortsätter att vara “pissig”…..

Ja, det var dagens I-landsproblem. Imorgon är en annan dag. Fast vänta lite..jag vann, jag ser på Greys:) Ibland blir det inte som man tror, ibland vänder det förr än man anar!

garfield-the-cat

9 kommentarer:

 1. va duktig du var som orkade masa dej iväg till träningen,förkyld och allt!
  Hoppas att du nu vilar också,så är du snart piggare igen :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det e möjligt att jag inte skulle tränat igår, idag har jag nog feber. Idag lovar jag att det blir vila!

   Radera
 2. Tycker du var riktigt duktig som gick iväg och träna. Jag har gymmet 500 meter hemifrån, ledig hela dagarna och ändå går jag inte dit.
  Jag har "turen" att inte behöva tänka på vad jag äter så kan ju inte tänka mig in i hur det är när man "måste" tänka :( men du tränar o står i så mycket så kroppen behövde säkert den där påfyllningen :)

  Sv: Ja det är bra systrarna :) jo min bor i Sverige så det är en bit bort :)

  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lyckost dig som inte behöver tänka. Men allvarligt, 500 m till gymet o orkar inte gå dit;) kram

   Radera
 3. Försök att ändra på tänket. "Jag äter, och jag blir/är smal."
  Jag tror på det...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det har du nog rätt i, så brukade jag tänka före, jag har glömt det. Tack:)

   Radera
 4. Men honey!! DU ÄR SUPERBÄST!! Man kan inte göra mer än så mkt man kan!
  Och GREYS,,, ååå älskar!!

  SvaraRadera
 5. Men du...så mycket som du tränar måste du väl kunna unna dig kolhydrater. Lite i alla fall. Annars orkar man bara inte ju. Tycker själv att de gånger jag ätit kolhydrater innan träning har det gått mycket bättre. Du måste äta människa:-)
  Jaja. Du vet nog bäst själv. Lagom brukar vara bäst!
  Kämpa på!!

  Kramar

  SvaraRadera
 6. Naaw. (som tonåringarna skriver) Stackare vilken skitdag! Men...den slutade bättre. Och nog är det skit på tv för det mesta tycker jag, nu när "Familjen Annorlunda" slutat. Jag häckar här istället. *s*
  Storshopping, njae....jag garderar mig. Några plagg kommer med all säkerhet att få lov att skickas tillbaka. Kläderna brukar inte se lika bra ut på mig, som på de däringa modellerna. :-P

  Kram

  SvaraRadera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!