fredag 20 april 2012

När man är som minst till sin fördel

sick-teddy-bear_69537322

Det blir ännu en dag i sjuksängen. Bättre men inte bra, det är på rätt väg. Värst är huvudet. Inte gjorde det saken bättre när älsklingen ringde o sa att vi hade glömt sätta ut soptunnan. Då var jag tvungen att gå ut o flytta bilen för att få ut den. Vad händer då? Naturligtvis dunkar jag i huvudet i dörrkarmen på bilen! Duktiga mig.

2012-04-20 07.33.30

Naturligtvis när man är som mest till sin fördel (not!!!) så ringer det även på dörren, kl 7 på morgonen. Då kommer snickarna som ska klä om huset för att ta mått. Där öppnar jag med håret på ända, osminkad, glasögon o med största storblommiga rosa morgonrocken….mitt rykte kommer definitivt att försämras här i bynGenerad “Den där, hon går bara hemma helt nerdekad med morgonrock på o ser för dj-lig ut”…..hmmm….

Lexie bevisar förstås ännu en gång sin förmåga som vakthund. Hon morrar ilsket åt snickarna tills jag talar om för henne att det är helt OK. 44 kg stor svart morrande hund går man nog inte gärna in till som tjuv!

2012-04-14 14.42.13

6 kommentarer:

 1. Haha... Nää, det tror de inte! Du är ju för rolig alltså.
  Krya på dig nu gumman. Kram Stina

  SvaraRadera
 2. Man får gå i morgonrock med håret på ända när man är sjuk. Det tror jag att snickarna oxå gör. Fast deras rock är kanske inte storblommig!
  Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nä man kan ju hoppas att de inte går i storblommiga rockar:))

   Kram

   Radera
 3. Eller så var du precis till din fördel. Stackaren är helt nerdekad så vi får skynda oss att göra huset fint till dom. Man vet aldrig hur en hantverkare resonerar.

  Nu vilar du.

  KRAM

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ha, ha, tror du det:))

   Jag vilar.....

   Kram

   Radera

Varje liten kommentar tillför glädje i mitt liv, tack för att ni tar er tid!